HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Συγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι συγκρίνει τη «συμπόνια» και τη «ζεστασιά» της Μέγκαν Μαρκλ με την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο νέο τους ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan».

«Αρκετά από το ποια είναι και πως είναι η Μέγκαν είναι τόσο παρόμοια με τη μαμά μου», λέει ο Χάρι στο πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ.

«Έχει την ίδια συμπόνια, έχει την ίδια ενσυναίσθηση, έχει την ίδια αυτοπεποίθηση. Έχει αυτή τη ζεστασιά πάνω της» συνεχίζει.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, στο οποίο ο Χάρι κατηγορεί επανειλημμένα τον Τύπο ότι τον «παρενόχλησε» σε όλη του τη ζωή, εκφράζει τις βαθιές του ανησυχίες ότι η Μέγκαν θα είχε την ίδια μοίρα με την Νταϊάνα, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι το 1997.

«Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι θανάτου ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός, και τώρα δείτε τι συνέβη».

Και πρόσθεσε, «Θέλετε να μιλήσω για την ιστορία που επαναλαμβάνεται, δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να πεθάνει (η Μέγκαν). Είναι απίστευτα τρελό να χάσω μια άλλη γυναίκα στη ζωή μου, αλλά η λίστα μεγαλώνει. Και όλα επιστρέφουν στους ίδιους ανθρώπους, στο ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο, στον ίδιο κλάδο».

Ο Πρίγκιπας Χάρι φέρεται να πιστεύει ότι η Μέγκαν είναι παρόμοια με την Νταϊάνα και σε άλλα πράγματα επίσης.

Το 2017, ο Χάρι παρουσίασε με ανυπομονησία τη Μαρκλ στις δύο αδερφές της Νταϊάνα, τη βαρόνη Τζέιν Φέλοους και τη λαίδη Σάρα ΜακΚορκουντάλ, και την καλύτερη φίλη της Τζούλια Σάμιουελ.

Ο Τομ Μπαόυερ είχε γράψει στο βιβλίο του ότι ο Χάρι υπέθετε πως οι οικογένεια και οι φίλες της Νταϊάνα θα έβλεπαν ομοιότητα στην Μέγκαν με την μητέρα του.

«Κανείς δεν συμφώνησε ότι η ευάλωτη μητέρα του είχε κάτι κοινό με την κοπέλα του. Πιο ενοχλητικό γι ‘αυτόν, νόμιζαν ότι η Μέγκαν δεν θα ταίριαζε με τη βασιλική οικογένεια».

Ωστόσο, και οι δύο γυναίκες δυσκολεύτηκαν με τον στενό κλοιό της βασιλικής οικογένειας και σκέφτηκαν και οι δυο να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Andrew Morton, «Diana: Her True Story–in Her Own Words», η πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

 

Προσπάθησε για πρώτη φορά πέφτοντας κάτω από τις σκάλες του παλατιού Sandringham τον Ιανουάριο του 1982, σύμφωνα με το βιβλίο.

«Στην άλλη, έκοψε τους καρπούς της με μια λεπίδα ξυραφιού. Μια άλλη φορά κόπηκε με την οδοντωτή άκρη ενός κόφτη λεμονιού. Σε άλλη μια φορά, κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά με τον Τσαρλς, σήκωσε ένα μαχαίρι που βρισκόταν στο μπουντουάρ της και έκοψε το στήθος και τους μηρούς της.

 

Αν και αιμορραγούσε, ο άντρας της την περιφρόνησε. Ο Τσαρλς νόμιζε ότι προσποιούταν τα προβλήματά της», έγραψε ο Μόρτον.

«Απλώς δεν ήθελα να είμαι πια ζωντανή», ομολόγησε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση η Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της το 2021 με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Kanye West σε νέο παραλήρημα υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί – «Πρέπει να σταματήσουμε να τους καταδικάζουμε»

Her News

Rihanna: Δε μπορεί να κρύψει την αγάπη που νιώθει για το αγοράκι της

HerNewskl

Julianne Moore: “Τα κόκκινα μαλλιά μου με έκαναν να νιώθω στο περιθώριο καθώς μεγάλωνα”

HerNewskl