HerNews.gr
Beauty

Beyoncé: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

Η Beyoncé έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά στην προσωπική της ρουτίνα μαλλιών σε ένα νέο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram το πρωί της Δευτέρας, δείχνοντας πώς η νέα της σειρά περιποίησης μαλλιών, Cécred, έχει κάνει τα μακριά μαλλιά της «υγιή και δυνατά».

Η τραγουδίστρια καθόταν σε μια καρέκλα κομμωτηρίου κατά τη διάρκεια του Reel, καθώς της έλουζαν τα μαλλιά, με την Beyoncé να αφηγείται το βίντεο καθώς περνούσε βήμα-βήμα το πρόγραμμα της. Beyonce

Beyonce«Ήταν μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία να βλέπω όλα τα τελετουργικά #cecredwashday σε όλο μου το χρονοδιάγραμμα… Έπρεπε απλώς να συμμετάσχω σε κάτι που είχα στα αρχεία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στο βίντεο, η Beyoncé είπε ότι νόμιζε ότι «ήταν καιρός» να δώσει στους θαυμαστές της μια ματιά στο πώς τα προϊόντα της Cécred λειτουργούν στα δικά της μαλλιά, μοιράζοντας ότι επειδή «το χρώμα της ήταν φρέσκο», επέλεξε το «τελετουργικό ρύζι και ροδόνερο» της επωνυμίας της.

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπήρχε «τίποτα στον κόσμο σαν το conditioner» πριν προχωρήσει στο στέγνωμα και το χτένισμα των μαλλιών της.Η Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ«Το στίγμα και η λανθασμένη αντίληψη είναι ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά…αυτά είναι βλακείες και δεν αφορούν κανέναν», είπε ειρωνικά.

Η νικήτρια Grammy εξήγησε ότι στεγνώνει τα μαλλιά της «σε μέτρια ένταση» χρησιμοποιώντας το στεγνωτήρα μαλλιών Dyson Supersonic και συνοδεύοντας το Dyson Airwrap  επειδή προσπαθεί «να μείνει μακριά από όσο το δυνατόν περισσότερη ζέστη».

BeyonceΗ σειρά περιποίησης μαλλιών, την οποία κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια τον Φεβρουάριο, περιλαμβάνει προϊόντα όπως ένα ενυδατικό σαμπουάν, κοντίσιονερ και λάδι μαλλιών.

Όσο για την επιτυχία της νέας επιχειρηματικής της έναρξης, η Beyoncé είπε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη με τα αποτελέσματα. «Είμαι περήφανη για τον τρόπο που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται», κατέληξε.

Beyoncé: Δείτε πως να ακολουθήσετε την hot τάση «cowboycore» που δημιούργησε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Υιοθέτησε το filigree μανικιούρ!

HerNewskl

Slick bun: Το χτένισμα των διασήμων

Her News b

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δοκίμασε την πιο hot τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ

HerNewskl