HerNews.gr
Αφιερώματα

Πρίγκιπας Λούις: Σήμερα γιορτάζει τα 6α γενέθλια του & αυτές είναι οι πιο «πετυχημένες» του στιγμές

Η βασιλική οικογένεια φαίνεται να έχει σπάσει την ετήσια παράδοσή της να μοιράζεται μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις για τα γενέθλιά του – πέντε εβδομάδες αφότου μια φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας προκάλεσε παγκόσμια αναταραχή.

Σήμερα 23 Απριλίου είναι τα έκτα γενέθλια του νεότερου παιδιού της Ουαλίας και για πρώτη φορά, το Παλάτι του Κένσινγκτον αποφάσισε να μην κοινοποιήσει μια νέα φωτογραφία του για να τιμήσει την περίσταση.

Οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Kensington Royal παρέμειναν σιωπηλοί από τότε που ο πρίγκιπας Oυίλιαμ ανέλαβε τις πρώτες του δημόσιες δεσμεύσεις μετά την κατάρρευση της διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ – επισκέψεις σε κοινότητες και οργανισμούς περιβαλλοντικών επιπτώσεων στις 18 Απριλίου.

O πρίγκιπας Λούις είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του και τις γκριμάτσες που κάθε φορά γίνονται viral.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο αστείες στιγμές του

Οι κάμερες αγάπησαν τον πρίγκιπα Λούις στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον Λούις, έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις με τις αστείες γκριμάτσες του, σχεδόν ένα χρόνο αφότου έκανε το ίδιο στο Platinum Jubilee της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο 5χρονος Λούις έφτασε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με τους γονείς του και την πριγκίπισσα Σάρλοτ το Σάββατο και χασμουριόταν πριν την είσοδό του.

Αφού περπάτησε πιασμένος χέρι χέρι με την αδερφή του , ο Λούις κάθισε ανάμεσα στον 8χρονο αδερφό του και τη μαμά τους – όπου έδειξε την υπνηλία του με πιο επικά χασμουρητά.

Ενθουσίασε επίσης τα πλήθη στο Trooping the Color όταν απηύθυνε έναν… ιδιαίτερο χαιρετισμό στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Εθεάθη επίσης να κάνει γροθιές στον αέρα και να προσποιείται ότι οδηγεί μοτοσικλέτα, καθώς η μητέρα του, πριγκίπισσα Κέιτ, έδειχνε χαρούμενη.

Το μικρότερο παιδί της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ εμφανίστηκε επίσης σε πολλές εικόνες που είναι υποψήφιες για το “IMAGO Φωτογραφία της Χρονιάς”, που απονεμήθηκαν σε συνεργασία με τα βραβεία UK Picture Editors’ Guild Awards. 

Μάλιστα, μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι τα θέματα των εννέα από τους 20 φιναλίστ.

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής χριστουγεννιάτικης ακολουθίας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ ο πεντάχρονος Λούις τραβήχτηκε απότομα φουσκώνοντας τα μάγουλά του για να σβήσει το κερί της μεγάλης του αδερφής.

@cristinanainglaterra Prince Louis helps blow out his sister’s candle at the end of the service#katemiddletonstyle #katemiddleton #princewilliam #princelouis #princesschatlotte ♬ Christmas – neozilla

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση στη στέψη του βασιλιά Καρόλου- Οι αστείες γκριμάτσες & το χασμουριτό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Philologist-ina μας μαθαίνει ελληνικά: Bάλλω ή Βάλω;

Her News

Kylie Minogue: Σαν σήμερα γεννιέται το αστέρι της pop – 8 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την ζωή της

Her News b

Ρίτα Χέιγουορθ: Η θρυλική σταρ με το τραγικό τέλος

Her News