HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: «Θέλω να κάνω τρίο με τη Michelle Obama και τη σύζυγό μου»

Ο Kanye West αποκάλυψε σε νέα συνέντευξη ότι θα έκανε σεξ με την πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama.

Ο ράπερ, 46 ετών, ρωτήθηκε στο podcast «The Download» την Τρίτη με ποιον θα ήθελε να κάνει «τρίο» μαζί με τη σύζυγό του, Bianca Censori.

«Michelle Obama», απάντησε ο Kanye West αφού συλλογίστηκε για λίγο. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια και πρόσθεσε: «Πρέπει να π@@ω τη γυναίκα του προέδρου».Kanye West on "The Download" podcast.

Kanye West and Justin Laboy on "The Download" podcast.Ο ιδρυτής του Yeezy δεν εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την επιλογή του και ο παρουσιαστής Justin Laboy υπέθεσε: «Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η νόμιμη απάντηση, αλλά αυτή είναι η απάντηση για σήμερα».

Είναι άγνωστο εάν ο Kanye West και η Bianca Censori – που παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 – έχουν ανοιχτό γάμο.

Ωστόσο, οι δυο τους είναι σαφώς πολύ ανοιχτοί με τη σεξουαλικότητά τους. Η Bianca Censori εμφανίζεται συχνά δημοσίως φορώντας αποκαλυπτικά ρούχα και το ζευγάρι πιάστηκε κάποτε σε μια πολύ προσωπική στιγμή ενώ ήταν σε μια βάρκα στην Ιταλία.

Kanye West και Bianca Censori.Δεν είναι επίσης σαφές γιατί η ράπερ  επέλεξε τη Michelle Obama  και αν είχε σκοπό να υποτιμήσει τον σύζυγό της, Barak Obama δεδομένης της ταραχώδους ιστορίας των ανδρών.

Το 2009, αφού ο West διέκοψε περιβόητα την Taylor Swift στη σκηνή των MTV Video Music Awards, ο τότε πρόεδρος αποκάλεσε τον ράπερ «ανόητο» σε μια συνομιλία που διέρρευσε με έναν ρεπόρτερ του ABC.

Ωστόσο, ο πολιτικός επαίνεσε επίσης τον ράπερ εκείνη την εποχή, προσθέτοντας, «Μου αρέσει ο Kanye… Είναι τύπος του Σικάγο. Εξυπνος. Είναι πολύ ταλαντούχος».Μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016, ο Kanye West έδειξε την πίστη του στον Donald Trump, ωστόσο, συναναστρεφόμενος με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Άλλος άνθρωπος η Bianca Censori: Δείτε τι φόρεσε στην έξοδο με τα παιδιά του Kanye West

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Ιπποτική κίνηση απέναντι στην σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν επίσημα το Frogmore Cottage μετά την έξωση του Βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Jennifer Lawrence: Aποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

HerNewskl