HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ: O Μπεν Άφλεκ είναι ένας από τους κύριους λόγους που η δημοτικότητά της πέφτει

Πριν από ένα μήνα, η Τζένιφερ Λόπεζ βρισκόταν σε καλό δρόμο για μια θριαμβευτική επιστροφή με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ μετά από δέκα χρόνια, «This is Me… Now».

Αυτό το έργο ήταν η συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και συνοδεύτηκε τόσο από ένα ντοκιμαντέρ όσο και από μια ταινία που γιόρταζε την ιστορία του έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ.

Ωστόσο, το 2024 έχει αποδειχθεί μια δύσκολη χρονιά για την καλλιτέχνιδα, καθώς η δημοτικότητά της δεν είναι στα καλύτερά της, όπως έχουν σημειώσει οι ειδικοί της επωνυμίας.Jennifer LopezΈνας ειδικός της επωνυμίας που μίλησε στην Daily Mail πρότεινε ότι η φθίνουσα απήχηση της Τζένιφερ Λόπεζ θα μπορούσε να αποδοθεί στην αποτυχία της «να συμβαδίσει με την εποχή».

«Η αντίδραση εναντίον της JLo έχει αρχίσει να φουντώνει εδώ και λίγο καιρό», δήλωσε η Emily Austen, διευθύντρια στο πρακτορείο δημοσίων σχέσεων Emerge.

«Την τελευταία δεκαετία, παρά την πολυδιαφημισμένη ερωτική της ζωή, υπήρχε ακόμα ένας αέρας μυστηρίου γύρω της, σαν μέγασταρ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Η πρώτη μεγάλη στιγμή αντίδρασης ήρθε όταν το ντοκιμαντέρ Super Bowl, Halftime, κυκλοφόρησε το 2022».

«Η φαινομενικά άκαμπτη και παραπονεμένη συμπεριφορά της, που έπρεπε να μοιράζεται τη σκηνή με τη Shakira, δεν ήταν καλά διατυπωμένη, με αποτέλεσμα να φαίνεται απαράδεκτη».

Ο αντίκτυπος του Μπεν Άφλεκ

Σύμφωνα με τον ειδικό, ο Μπεν Άφλεκ και η περίφημη ζοφερή του συμπεριφορά έχουν επηρεάσει αρνητικά τη δημόσια εικόνα της Τζένιφερ Λόπεζ.

Πιστεύουν ότι η οπτική του γάμου τους έχει «γκρεμίσει τον τέταρτο τοίχο» που συνήθως περιβάλλει επιτυχημένους διασήμους.

«Στη σκιά της αγαπημένης και πολύπαθης Jennifer Garner », πρόσθεσε η Austen.

«Πολλά από αυτά που έχουμε δει από την JLo ήταν κοσμικά: βόλτες με αυτοκίνητο με τον Μπεν, καβγάδες στο πεζοδρόμιο, φαστ φουντ».

«Συχνά φαίνεται άθλια. Αυτό έσπασε τον τέταρτο τοίχο, έναν τοίχο που όλοι είχαμε αγοράσει. Δεν θέλαμε να είναι κανονικό άτομο».

Αυτή η αλλαγή στην αντίληψη του κοινού υπογραμμίζει ένα ευρύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι διασημότητες που ανοίγουν την προσωπική τους ζωή στο κοινό: η απώλεια του μυστηρίου μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε μείωση της δημοτικότητας.Jennifer Lopez: Υιοθέτησε το πιο minimal manicure του καλοκαιριουΓια τη Τζένιφερ Λόπεζ, η σύνδεσή της με τον Μπεν Άφλεκ μπορεί να έφερε την προσωπική της ζωή πάρα πολύ στη δημοσιότητα, αφαιρώντας το πέπλο της γοητείας που συχνά ωφελεί τους μεγάλους σταρ.

Καθώς το 2024 εξελίσσεται, μένει να δούμε πώς αυτή η δυναμική θα επηρεάσει περαιτέρω την καριέρα και τη δημόσια θέση της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζέισον Μομόα: Γδύθηκε στο στούντιο! – (VIDEO)

Her News b

Rebel Wilson: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή

HerNews ka

Tupac Shakur: Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πριν από 27 χρόνια

HerNews ka