HerNews.gr
Διεθνή

Rebel Wilson: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή

Η Rebel Wilson αποκάλυψε ότι είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στα 35 της και θέλει η εμπειρία της να είναι ένα «θετικό μήνυμα» για τους νεότερους.

«Δεν χρειάζεται να χάσουν όλοι την παρθενία τους ως έφηβοι», είπε η σταρ του «Pitch Perfect», τώρα 44 ετών, στο People πριν από την κυκλοφορία των νέων της απομνημονευμάτων, «Rebel Rising».

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι», πρόσθεσε. «Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις τα τριάντα σου όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος».

Μια selfie του Rebel Wilson.Η Rebel Wilson είπε ότι συνήθιζε να αποφεύγει το θέμα της παρθένας ως έφηβη επειδή ένιωθε «ντροπή».

«Υπήρξε μια ασαφής στιγμή, νομίζω ότι είπα στον καλύτερό μου φίλο, “Ω, ναι, μόλις το έκανα” για να το ξεπεράσω όταν ήμουν 23 ετών», θυμάται. «Απλώς για να αποφύγω πραγματικά τις ερωτήσεις».

Η ηθοποιός  που αποκαλούσε τον εαυτό της “αργή άνθηση” – είπε ότι μερικές φορές “έφευγε από το δωμάτιο” όταν δημιουργούσαν συζητήσεις για σεξ.

«Και μετά οι άνθρωποι που είπαν, “Ω, στα 24, είναι τόσο αργά.” Και μετά κάθομαι εδώ και σκέφτομαι, “Θεέ μου, ο αριθμός μου είναι 35. Τι στο διάολο; Θα μοιάζω με τον μεγαλύτερο χαμένο”», είπε.

Rebel Wilson.

Ο Rebel Wilson και ο Ramon Agruma σε μια βάρκα.Τώρα που η Wilson είναι στα 40 της, νιώθει ότι θα είχε «εξερευνήσει» περισσότερο τη σεξουαλικότητά της αν είχε γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα.

«Απλώς ήξερα ότι με έλκουν οι άντρες και αυτό ήταν το φυσιολογικό», είπε.

«Και, όταν άρχισα να ανοίγομαι πιθανώς περισσότερο μετά τον θάνατο του πατέρα μου και συνειδητοποίησα, παρόλο που έβλεπα τον γάμο ως τρομερό πράγμα και χάσιμο χρόνου, άρχισα να ανοίγομαι σε αυτό. Και μετά μόνο χρόνια αργότερα, το να γνωρίζω γυναίκες και να έχω συναισθήματα για μια γυναίκα και αυτό, νομίζω ότι είναι απλώς ένα σημάδι του πού βρισκόταν η κοινωνία».

Η Rebel Wilson επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τη σύντροφό της, Ramona Agruma , τον Φεβρουάριο του 2023.

Η Rebel Wilson κρατά την κόρη της.«Είπαμε ΝΑΙ!» έγραψε στη λεζάντα της στο Instagram. «Ευχαριστούμε @tiffanyandco για το εκπληκτικό δαχτυλίδι και τον Bob Iger και την απίστευτη ομάδα της Disneyland @disneyweddings που έκαναν αυτή τη μαγική έκπληξη!»

Η Wilson καλωσόρισε επίσης το πρώτο της παιδί, την κόρη Royce, μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2022.

Το “Rebel Rising” κυκλοφορεί στις 2 Απριλίου.

Rebel Wilson: Αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφο της Ramona Agruma στη Disneyland!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Χίντλστον: Ο «Λόκι» της Marvel στην Ελλάδα – Έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Her News b

Kanye West: Βρίσκεται στο πλευρό του Balenciaga για το σκάνδαλο BDSM- Αποκλείστηκε από το Twitter

HerNews ka

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga εκπλήσσει το κοινό καθώς από “full glam makeup” εμφανίστηκε άβαφτη στη σκηνή!

HerNews ka