HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τα κορίτσια του Scorpios Bar αποκαλύπτουν: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»

Οι viral γυναίκες του Scorpios Bar βρέθηκαν καλεσμένες το βράδυ της Τετάρτης 24/4 στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησαν για το πως ξεκίνησαν, για την ξαφνική επιτυχία που έγινε από τα βιντεάκια τους στο TikTok αλλά και για τον τσακωμό τους που οδήγησε στην απόλυση της γυναίκας που είπε την viral ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα ΠΑΜ».

«Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios, μου αρέσει το Scorpios, είναι και το ζώδιο του συντρόφου μου», ανέφερε αρχικά η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα.Και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που έχω μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στη Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι, αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

Με τη σειρά της η Μαρίνα Μπομπέτσι μίλησε για τον “χαμό” που επικράτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η ”γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman».Έπειτα η υπάλληλος του μαγαζιού μίλησε για το πως ήρθε στην Ελλάδα ενώ… εξέφρασε την απόψή της για τους Έλληνες άντρες: «Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθε και το παιδάκι μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα. Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία από τα 18, προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους».

«Τέσσερις μήνες το έχω το μαγαζί και έγινε όλο αυτό στους δύο μήνες. Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε ”Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα», δήλωσε σε άλλο σημείο συνέχεια η ιδιοκτήτρια.

Ο ολιγοήμερος τσακωμός τους που οδήγησε στην απόλυση της «Scorpios είναι για σένα ΠΑΜ»

«Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ», δήλωσε η Μαρία Ιορδάνοβα.

«Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρα ”καπάκι” τηλέφωνο», αποκάλυψε η Μαρίνα Μπομπέτσι για την επανένωσή τους.

«Σκορπιός είναι για σένα»: Απολύθηκε η γυναίκα με τη viral ατάκα – Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν σου λέω τι συμβουλεύω τις κόρες μου γιατί… θα παίξει ως τίτλος!»

Her News b

Κώστας Τσουρός: “Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση on air. Να είναι καλά”

Her News

Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»

HerNews ka