HerNews.gr
Ελλάδα

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Καλλιάνο: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του

Ο Γιάννης Καλλιάνος βιώνει τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, το οποίο επιδεινώθηκε κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου μεταφέρθηκε από το «Ασκληπιείο» της Βούλας στο «Αττικό» νοσοκομείο για να χειρουργηθεί για γάγγραινα. Μετά την επέμβαση όμως, όπως λέει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, η υγεία του επιδεινώθηκε και παρά τις εκκλήσεις του να βάλουν τον πατέρα του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, οι γιατροί όπως καταγγέλλει αδιαφόρησαν.«Ο πατέρας μου είναι στην εντατική διασωληνομένος. Δεν φαντάζεσαι μέχρι πόσο βαθιά θα φτάσω το μαχαίρι, όχι για μένα, για την τιμή του πατέρα μου και των γονιών αυτής της χώρας που έχουν υποστεί αυτά στα νοσοκομεία της χώρας», δήλωσε στο Live News ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 24/4 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Άδειασαν» το σπίτι του Πατέρα Αντώνιου στην Κιβωτό του κόσμου – Αμίλητη η πρεσβυτέρα

Her News

Τελεφερίκ στο Κάστρο της Μονεμβασιάς – Πότε θα είναι έτοιμο το έργο

Her News

Πρωτοφανής τραγωδία στην Πάτρα από την κατάρρευση γέφυρας – Οι ευθύνες της εταιρείας

HerNews ka