HerNews.gr
Beauty

Bella Hadid: Λανσάρει το δικό της beauty & wellness brand

Bella Hadid

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου beauty & wellness brand, Orebella, από τη Bella Hadid προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομορφιάς.

Το εντυπωσιακό teaser που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram συνόδευε την ανακοίνωση, αφήνοντας μια αίσθηση μυστηρίου για τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η συλλογή.

Bella Hadid: Λανσάρει το δικό της beauty & wellness brand

Πληροφορίες από διεθνή μέσα αποκαλύπτουν ότι η Orebella θα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών. Αναμένεται να περιλαμβάνει αρώματα, αρωματικές λοσιόν και έλαια, αρωματικά σαμπουάν και conditioner, καθώς και κρέμες ειδικά σχεδιασμένες για το styling των μαλλιών.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι θα υπάρχουν προϊόντα για την αρωματική αναζωογόνηση του χώρου, καθιστώντας την συλλογή ελκυστική για όσους ενδιαφέρονται για την ευεξία και την ομορφιά.

Η ανακοίνωση προετοιμάζει το έδαφος για μια αναμενόμενη κυκλοφορία της συλλογής στις 5 Μαΐου, ενώ η ανυπομονησία για την αποκάλυψη των λεπτομερειών των προϊόντων αυξάνεται μέσα στην κοινότητα των λάτρεις της ομορφιάς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Bella Hadid: Φόρεσε το πιο γιορτινό παλτό που έχουμε δει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Βήματα για καθημερινό μακιγιάζ

Her News

Η Μαρία Σολωμού όπως δεν την έχουμε ξανά δει: Εμφανίστηκε με αγορέ μαλλιά

HerNews ka

Hair Cycling: Η νέα τάση που θα εκθρονίσει το skin cycling!

HerNewskl