HerNews.gr
Διεθνή

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία της κόρης της

Η Paris Hilton ήταν ανοιχτό βιβλίο για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, αλλά θέλει να κρατήσει κομμάτια της μητρότητας για τον εαυτό της.

Η 43χρονη κληρονόμος εξήγησε σε μια νέα συνέντευξη ότι δεν μοιράζεται ποτέ φωτογραφίες της 4 μηνών κόρης της, London, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής — παρά το γεγονός ότι δημοσιεύει τακτικά τον γιο της.

«Νιώθω ότι η ζωή μου ήταν τόσο δημόσια με τα πάντα», είπε στο E! News στα Fashion Trust US Awards την Τρίτη. «Έτσι ήθελα απλώς να κρατήσω το κοριτσάκι μου κοντά μου».Ωστόσο, η Paris Hilton – η οποία μοιράζεται και τα δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Carter Reum – ανακοίνωσε ότι το βρέφος θα κάνει την εμφάνισή του στο προφίλ της «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

«Θα τη δείξω στον κόσμο σύντομα γιατί όλοι ρωτούν συνέχεια», είπε.

Παρόλο που η Hilton δεν έχει μοιραστεί πολλά για τη ζωή της ως μητέρα δύο παιδιών, διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν ήταν καλύτερα.

«Περνάω την πιο απίστευτη στιγμή. Ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη. Είναι τα πιο γλυκά αγγελούδια», δήλωσε.

Τα ρούχα των κορών της Πάρις ΧίλτονΣτην πραγματικότητα, η Hilton άφησε να εννοηθεί ότι εκείνη και ο Reum, σκέφτονται ήδη για τρίτο παιδί.

«Θα ήθελα μια αδερφή για τη London γιατί η αδερφή μου και εγώ έχουμε μια τόσο στενή σχέση», είπε για τη Nicky Hilton. «Δεν γνωρίζω. Απλώς τους απολαμβάνω τόσο πολύ αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό».

Η Paris Hilton και o Carter Reum ανακοίνωσαν την άφιξη της London μέσω παρένθετης μητέρας την Ημέρα των Ευχαριστιών τον Νοέμβριο του 2023 — σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή της.

 Αντί να δείξει το πρόσωπο του νεογέννητου, το ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία με ροζ βρεφικά ρούχα με γραμμένο το «London» στο μπροστινό μέρος.

Η Πάρις Χίλτον και ο γιος της ΦοίνιξΈκτοτε, η τραγουδίστρια μοιράζεται μόνο φωτογραφίες από το σώμα του κοριτσιού της, αλλά ποτέ το πρόσωπό της.

Εν μέσω ανησυχιών για το πού βρίσκεται η κόρη της , η Paris διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η London θα έκανε το ντεμπούτο της «σύντομα».

Η απόφαση της κληρονόμου του ξενοδοχείου να κρατήσει το κοριτσάκι της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς έχει αποκαλύψει ότι θέλει τα παιδιά της να έχουν περισσότερο έλεγχο στη ζωή τους απ’ ό,τι η ίδια όταν μεγάλωνε.

Πάρις Χίλτον και Φοίνιξ«Η αφήγησή μου και η ιστορία μου λέγεται από τα μέσα ενημέρωσης για τη μισή μου ζωή, και απλά δεν ήθελα το παιδί μου να βγει στον κόσμο χωρίς να έχω τον έλεγχο», είπε στον Romper τον Δεκέμβριο του 2023. «Γίνεσαι μαμά αρκούδα».

Η Paris ήταν ιδιαίτερα προστατευτική με το παιδί της από τότε που ο γιος της επικρίθηκε στο διαδίκτυο για το μέγεθος του κεφαλιού του – ένας πιθανός λόγος που αποφεύγει να δείξει το κοριτσάκι της.

«Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι στο κεφάλι που θα πήγαιναν να μιλήσουν για ένα τέτοιο παιδί με εξόργισε τόσο πολύ», είπε στο ρεπορτάζ. «Απλώς με έκανε να σκεφτώ: Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο ακριβής λόγος που τον κράτησα μυστικό».

Paris Hilton: Επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της με τον πιο γλυκό τρόπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Αισθάνεται «ολοκληρωμένη» με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

HerNews ka

100 χρόνια Disney: Το «όργιο της Χιονάτης», ρατσισμός, σεξισμός και άλλα σκάνδαλα για τον τελικά όχι και τόσο “μαγικό” κόσμο

HerNews ka

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Ντεπ – Χερντ: Δικαίωση για τον σταρ του Χόλυγουντ

Her News