HerNews.gr
Διεθνή

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε το πρώτο προϊόν από το νέο της brand και θα σας εκπλήξει

Meghan Markle

Η Meghan Markle  λάνσαρε το πρώτο προϊόν από τη νέα της επιχείρηση American Riviera Orchard, στέλνοντας σε influencers και φίλους ένα βαζάκι με μαρμελάδα φράουλα.

Η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins και η Αργεντινή socialite Delfina Balquier είναι μεταξύ εκείνων που δημοσίευσαν μια εικόνα του προϊόντος στα Instagram Stories τους σήμερα.

Η Τracy Robbins και ο σύζυγός της, το αφεντικό της Paramount, Brian Robbins, είναι φίλοι με τους Sussexes και τους προσκάλεσαν στην πρεμιέρα της ταινίας Bob Marley στην Τζαμάικα τον Ιανουάριο.

Το ζευγάρι είναι επίσης φίλος με την κυρία Balquier, η οποία είναι παντρεμένη με τον φίλο του πρίγκιπα Harry, Nacho Figueras – με τους τέσσερις να βρίσκονται μαζί σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στη Φλόριντα  την περασμένη Παρασκευή.Η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαρμελάδας, η οποία είχε το λογότυπο για το American Riviera Orchard και το "Montecito" από κάτω. Η ετικέτα είχε επίσης τις λέξεις "17 από 50"Αυτή είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία εν μέσω μιας τάσης διασημοτήτων που κυκλοφορούν στην αγορά τα δικά τους προϊόντα διατροφής – με τη Julianne Moore , τον Will Ferrell και τον LeBron James μεταξύ εκείνων που πωλούν μέλι από τους κήπους τους μέσω της επωνυμίας Flamingo Estate για έως και 250 δολάρια ανά βάζο.

Η Meghan Markle θα μπορούσε να είχε βρει έμπνευση από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο Γ’, ο οποίος άρχισε να πουλά προϊόντα όπως μαρμελάδα από το κτήμα του Δουκάτου της Κορνουάλης τη δεκαετία του 1990.

Ο πρίγκιπας William ανέλαβε το κτήμα του Δουκάτου μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 2022 και η βιολογική μαρμελάδα φράουλα του Δουκάτου πωλείται στο Waitrose  για 2,80 λίρες ανά βάζο – με πωλήσεις από την πλήρη γκάμα να συμβάλλουν στη συγκέντρωση 30 εκατομμυρίων λιρών για το Φιλανθρωπικό Ταμείο του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η Robbins δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαρμελάδας της Meghan, η οποία είχε το λογότυπο του American Riviera Orchard και το «Montecito» από κάτω, όπου ο Harry και η Meghan ζουν σε ένα σπίτι 12 εκατομμυρίων λιρών. Η ετικέτα είχε επίσης τις λέξεις «17 από 50».

Η φωτογραφία στα Instagram Stories της Robbins έδειχνε τη μαρμελάδα στο χέρι της και έγραψε: «@AmericanRivieraOrchard Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο έγιναν λίγο πιο γλυκά».Δείχνοντας τη μαρμελάδα φράουλα σε ένα καλάθι με λεμόνια, η Τρέισι Ρόμπινς πρόσθεσε: «Ευχαριστώ, Μ!»Δείχνοντάς το σε ένα καλάθι με λεμόνια, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ για το νόστιμο καλάθι! Μου αρέσει πολύ αυτή η μαρμελάδα, οπότε δεν είμαι σίγουρη ότι θα τη μοιράζομαι με κανέναν. @American RivieraOrchard Ευχαριστώ, M! #MontecitoGoodness #AmericanRivieraOrchard».

Η Delfina Balquier δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο Instagram και είπε: «Η μαρμελάδα φράουλα με κάνει χαρούμενη»Η Delfina Balquier δημοσίευσε μια παρόμοια φωτογραφία στα Stories της, λέγοντας: «Η μαρμελάδα φράουλα με κάνει χαρούμενη. Και μου αρέσει η μαρμελάδα σου, @AmericanRivieraOrchard.».

Η ανάρτηση έδειξε επίσης λίγη από τη μαρμελάδα απλωμένη σε ένα κομμάτι ψωμί. 

Οι θαυμαστές της Meghan έμειναν πολύ ενθουσιασμένοι από την κυκλοφορία, με ένα tweet: «Δεν τρώω μαρμελάδα τόσο πολύ, αλλά για σένα Meg αγοράζω λίγη. Στην πραγματικότητα, ο άντρας και τα παιδιά θα τα φάνε για λογαριασμό μου».

Στο βίντεο της Delfina Balquier φάνηκε και η μαρμελάδα φράουλα απλωμένη σε ένα κομμάτι ψωμίΗ Δούκισσα αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα το American Riviera Orchard αργότερα αυτή την άνοιξη, με μια πηγή να λέει στο περιοδικό People την περασμένη εβδομάδα: «Η Meghan βρίσκει το όνομα American Riviera Orchard τέλειο. Της φαίνεται αυθεντικό».

«Δεν μπορεί να περιμένει να ξεκινήσει ο ιστότοπος. Είναι ενθουσιασμένη με το τελευταίο, προσωπικό της εγχείρημα. Αυτό είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό. Είναι ενθουσιασμένη που μοιράζεται το στυλ της και πράγματα που αγαπά».

Ο λογαριασμός είχε 100.000 followers μόλις τρεις ώρες μετά την πρώτη του ανάρτηση – αριθμός που τώρα φτάνει τους 592.000.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @americanrivieraorchard

Η Meghan Markle δεν έχει λογαριασμό στο Instagram από τότε που οι Σάσεξ αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.

Προηγουμένως, διατηρούσαν έναν κοινό λογαριασμό @sussexroyal αλλά ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν να δημοσιεύουν τον Μάρτιο του 2020.

Η Μέγκαν Μαρκλ κάνει στροφή στην καριέρα της: Ποιο είναι το νέο της εγχείρημα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Taylor Swift: Θα πάθετε πλάκα με το εξοχικό της στις Μπαχάμες (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Ράκελ Γουέλς: «Έφυγε» από τη ζωή η Αμερικανίδα ηθοποιός και sex symbol

Her News

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

HerNews ka