HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Καλησπέρισε λάθος πόλη στη συναυλία της & αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη

Η Madonna ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές της συναυλίας στο Τορόντο, αφού είπε κατά λάθος ότι βρισκόταν στη Βοστώνη – όχι στην καναδική πόλη – κατά τη διάρκεια της τελευταίας στάσης της περιοδείας της “Celebration”.

Η βασίλισσα της ποπ ξεκίνησε το σόου της την Παρασκευή φωνάζοντας στους θαυμαστές της: «Είσαι έτοιμη, Βοστώνη;» πριν αναγνωρίσει το λάθος της και διορθωθεί.

«Είστε θυμωμένοι μαζί μου επειδή είπα «Γεια, Βοστώνη;» Συγγνώμη. Τι τρέλα είναι αυτό;» είπε στους θαυμαστές της η Madonna, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο του TikTok που τραβήχτηκε από έναν παρευρισκόμενο.

@lastwrestlinghistorian #fyp #foryourpage #trending #madonna #celebrationtour #madonnamusic #madonnatotonto #ladygaga ♬ original sound – Alan

 

Η Madonna παραδέχτηκε το λάθος της και το συνέκρινε με το αν έλεγαν οι θαυμαστές: «Η Lady Gaga παίζει απόψε!»

«Δεν θα μου άρεσε αυτό», παραδέχτηκε. «Εννοώ, ξέρετε, δεν έχω τίποτα εναντίον της Lady Gaga. Την αγαπώ. Δέχομαι! Αγαπώ οποιονδήποτε πιο κοντό από εμένα».

Η τραγουδίστρια της «Vogue» έκανε τη γκάφα τη δεύτερη βραδιά στο Scotiabank Arena στο πλαίσιο της περιοδείας της που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πριν από την πρώτη της εμφάνιση στο Τορόντο την Πέμπτη, η Madonna τραγούδησε για δύο νύχτες στη Βοστώνη.

Η Madonna ξεκίνησε την περιοδεία της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τον Οκτώβριο του 2023 με τέσσερις παραστάσεις στο Λονδίνο. Στη συνέχεια πήγε στην Ευρώπη πριν επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Madonna  ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της  τον Ιανουάριο του 2023 για να τιμήσει την επιτυχία τεσσάρων δεκαετιών στη μουσική βιομηχανία.

Η Μαντόνα τραγουδά στη σκηνήΗ περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιούλιο του περασμένου έτους, αλλά αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της αφού νοσηλεύτηκε  στο νοσοκομείο λόγω «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης».

Η ποπ σταρ τελικά ανέκαμψε και μπόρεσε να βγει στον δρόμο για την περιοδεία της μόλις τρεις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας.

Λίγο μετά την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της, η Madonna είπε ότι είναι «θαύμα που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή».

Mecnun Giasar: Ο χορογράφος της Madonna μιλά αποκλειστικά στο HerNews για όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης της επιστροφής στη σκηνή αλλά & για τη νοσηλεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Μιλά για πρώτη φορά για τη “διαμάχη” της με τη Selena Gomez – «Δεν υπάρχει κανένα θέμα»

HerNews ka

Ariana Grande: Απαντά στους haters με το νέο της single!

HerNewskl

Κιμ Καρντάσιαν: Τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Κάνιε Γουέστ

Her News