HerNews.gr
Social News

Πύρρος Δήμας: Δείτε την πρώτη φωτογραφία με την Αφροδίτη Σκαφίδα & τη νεογέννητη κόρη τους

Το πρώτο τους παιδί μαζί υποδέχτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η αθλήτρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας…» έγραψε η Αφροδίτη Σκαφίδα στην πρώτη της φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της μέσα από το μαιευτήριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε μάλιστα ότι η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας του και θα βαπτιστεί Ελευθερία.

«Μπορεί να είναι πέμπτο παιδί αλλά είναι σαν να είναι πρώτο… Είναι μεγάλη μας η χαρά, και εμένα και της Αφροδίτης… Χαιρόμαστε πάρα πολύ… Τι να πω;» δήλωσε μεταξύ άλλων.pyrrospyrros_1712990781_3345131585836047022_525232254.jpg

Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους

Το φετινό Πάσχα ήταν ξεχωριστό για το ζευγάρι καθώς γιόρτασαν το πρώτο τους Πάσχα ως οικογένεια μαζί με την κόρη τους δημοσιεύοντας το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram.

«Για εμάς το Πάσχα φέτος είναι διαφορετικό…!!!Το άγιο φως ας φωτίζει τις ψυχές μας. Χριστός Ανέστη», έγραψε η Αφροδίτη Σκαφίδα στη λεζάντα της πρώτης τους οικογενειακής φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pyrros Dimas (@pyrrospyrros)

Τα πρώτα λόγια του Πύρρου Δήμα για τη γέννηση της κόρης του

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δε φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο σπουδαίος αθλητής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Facebook: Γιατί πρέπει να έχω επαγγελματική σελίδα;

Her News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι… Κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα”

Her News b

Πάρις Χίλτον: Καλωσόρισε κρυφά το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας

HerNews ka