HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Είναι αντιπαθής στην πλειοψηφία των ανθρώπων στη Μεγάλη Βρετανία

Μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη για πολλούς ανθρώπους κοντά στη βασιλική οικογένεια , αλλά η Μέγκαν Μαρκλ είναι αντιπαθής στην πλειοψηφία του λαού της Μεγάλης Βρετανίας.

Όλα έρχονται καθώς η οικογένεια γιόρτασε την πρώτη επέτειο της στέψης του βασιλιά Καρόλου με μια διαφορά στους αριθμούς για πολλά μέλη της οικογένειας.

Αυτές οι διαφορές είναι θετικές για πολλούς από αυτούς, καθώς οι αριθμοί δημοτικότητας έχουν αυξηθεί για πολλά μέλη, εκτός από την Δούκισσα του Σάσεξ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Μέγκαν Μαρκλ είναι αντιπαθής στο 75% των Βρετανών, αφήνοντας ένα “φτωχό” 25% του κόσμου να τη συμπαθεί.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο “μάτι” του βρετανικού Τύπου από την ανακοίνωση της σχέσης της με τον πλέον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι. Ο Πρίγκιπας δεν είναι ούτε ένα από τα φαβορί, αλλά τουλάχιστον πλησιάζει το ένα τρίτο της δημοτικότητας.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μόνο το 31% της έγκρισης μέχρι στιγμής, τοποθετώντας τον στο σημείο από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του προνόμια. Αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που δεν τρελαίνονται για το ζευγάρι, καθώς τα άτομα μεταξύ 18 και 34 ετών το βλέπουν ευνοϊκά με 42%, ενώ μόνο το 12% των ατόμων μεταξύ 55 και 75 ετών το βρίσκουν.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έλαβε μεγάλο αριθμό έγκρισης καθώς είχε πολικότητα 56%, υποδεικνύοντας ότι κάνει καλή δουλειά στο ρόλο του, ενώ τα πιο συμπαθή μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, με 69%.

Σε αυτή τη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η The Mail on Sunday από την Ipsos, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας πιστεύουν ότι ο Χάρι πρέπει να γίνει πρίγκιπας πλήρους απασχόλησης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρόζαλιν Κάρτερ: «Έφυγε» από τη ζωή η πρώην πρώτη κυρία σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka

Rihanna: Το εντυπωσιακό trailer για την εμφάνισή της στο show του Super Bowl

HerNewskl

Pete Davidson: Ο πρώην της Kim Kardashian νοσηλεύεται σε κλινική απεξάρτησης με διαταραχή προσωπικότητας & μετατραυματικού στρες

HerNews ka