HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Γιατί δεν πήγε στο Met Gala του 2024 παρόλο που είχε αποκαλύψει το look της

Ενώ η Rihanna συνήθως φτάνει με στυλ αργά στο κόκκινο χαλί του Met Gala , οι θαυμαστές έμειναν άδικα ξύπνιοι περιμένοντας την άφιξή της αυτή τη φορά.

Μια πηγή είπε στο People ότι η Rihanna είναι άρρωστη με γρίπη και δεν θα παρευρεθεί στο gala μόδας τη Δευτέρα το βράδυ στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

Ωστόσο, μια πηγή λέει στο Page Six Style ότι η Rihanna ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη αφού εμφανίστηκε στο Μαϊάμι για το Grand Prix της F1 και ο στυλίστας της εθεάθη στο ξενοδοχείο Carlyle να χαιρετά την ομάδα ασφαλείας που μετέφερε τα κοσμήματά της νωρίτερα την ημέρα.

Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός της, A$AP Rocky, εθεάθη να κάνει τζόκινγκ με αθλητική φόρμα και ακουστικά στο Soho τη Δευτέρα το απόγευμα, ενώ τα άλλα αστέρια της A-list ετοιμάζονταν. Η ΡιάναΚαι ενώ η Rihanna είπε ότι θα πήγαινε «πολύ απλά» για τη χοροεσπερίδα με θέμα «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion» , η τραγουδίστρια μπορεί να είχε μεταφέρει αυτόν τον ενδυματολογικό κώδικα σε ένα νέο επίπεδο με τη βραδιά της που είχε κολλήσει στο ξενοδοχείο.

Την περασμένη εβδομάδα, η ιδρυτής του Fenty Beauty έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το μη οριστικοποιημένο λουκ της σε μια συνέντευξη στο «Extra», λέγοντας: «Θα γίνει το μακιγιάζ και το τι θα κάνουν τα μαλλιά μου. Θέλουμε να παίξουμε με αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω με αυτό».

Πράγματι, έπαιξε με τα μαλλιά της ενόψει του Met Gala, καθώς βγήκε με μαλλιά σε ροζ τσιχλόφουσκα σε μια εκδήλωση της Puma στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο.

Παρά τη φήμη της ως πιστοποιημένο εικονίδιο του στυλ, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ο ράπερ  με τον οποίο μοιράζεται τους γιους RZA και Riot, 9 μηνών –  την επισκιάζει όταν πρόκειται για ρούχα.Ίσως το πιο εμβληματικό της είναι το εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα από γούνα Guo Pei που φόρεσε για την εκδήλωση με θέμα το 2015 “China: Through the Looking Glass”, που ζύγιζε 55 κιλά και πυροδότησε άφθονα μιμίδια.

Και ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το περίτεχνο λουκ του Πάπα της Maison Margiela Artisanal που φόρεσε για να συμπροεδρεύσει στην εκδήλωση με θέμα «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination» το 2018;

Το 2021, η Rihanna και ο Rocky έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο γκαλά «In America: A Lexicon of Fashion» συντονίζοντας δημιουργίες με μανδύα από τον Balenciaga.

Ενώ η τραγουδίστρια των «Diamonds» παρέλειψε το Met την επόμενη χρονιά (όπου τιμήθηκε με ένα εικονικό άγαλμα), επέστρεψε το 2023 ενώ ήταν έγκυος στον Riot, ντυμένη με ένα δραματικό λευκό φόρεμα Valentino με μια κάπα καλυμμένη με καμέλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Linda Evangelista: Έδωσε το παρών στο Met Gala μετά από σχεδόν μια δεκαετία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι με πανελλήνιο ρεκόρ – «Πέταξε» στα 8,55 μέτρα

Her News

Shakira: “Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι ένα μάθημα που μου έδωσε η ζωή”

HerNewskl

Πάνω από 500 νεκροί μετά από βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα

HerNews ka