HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Βαλέρια: Η πιο σέξι σειρά του Netflix

Η Βαλέρια είναι μια σειρά που εμβαθύνει στη σεξουαλική ζωή των χαρακτήρων της. Αποτελεί σίγουρα την πιο σέξι σειρά του Netflix. Η αλήθεια είναι ότι μου θυμίζει έντονα την αγαπημένη μου σειρά Sex and the city. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η ισπανική version του.

Μια παρέα 4 γυναικών, η Βαλέρια, η Λόλα, η Κάρμεν και η Νερέα μπλέκονται σε μια σειρά από καταστάσεις με οδηγό τον έρωτα, το πάθος και το σεξ. Αυτή η σειρά αναφέρεται στις σύγχρονες σχέσεις, που έχουν αρκετό ρομαντισμό, αλλά και δράμα.

Όπως και με το κλασική σειρά της HBO, η Valeria είναι μια συγγραφέας. Αλλά στη θέση της Carrie Bradshaw, το δράμα περιστρέφεται γύρω από τη Valeria, μια γυναίκα από τη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας των 20, που σιγά σιγά συνειδητοποιεί πόσο απογοητευμένη είναι από τον γάμο της.

Μπορούμε να συγκρίνουμε και τις τρεις καλύτερες της φίλες με τις αγαπημένες μας του Sex and the city. Η Λόλα είναι αυθάδης σαν την Σαμάνθα, η Κάρμεν είναι πιο νευρική και μας θυμίζει την Σάρλοτ και η Νερέα είναι καταπιεσμένη σαν την Μιράντα.

Η Λόλα έχει μερικές από τα πιο έντονες σκηνές σεξ της σειράς, καθώς βρίσκεται σε μια μπερδεμένη κατάσταση με τον Σέρχιο, ο οποίος είναι παντρεμένος. Η Βαλέρια βρίσκεται στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ του συζύγου της Αντριάν και του Βίκτορ. Δεν πάνε πίσω βέβαια η Κάρμεν και η Νερέα. 

Ο 3ος κύκλος της σειράς

Στην 3η σεζόν που προβάλλεται στο Netflix, η Βαλέρια έχει μια ερωτική σχέση χωρίς δεσμεύσεις με τον Βίκτωρ, τώρα που χώρισε επίσημα από τον άντρα της. Όμως είναι αυτό που ήθελε;

Η Νερέα από την άλλη έχοντας αποδεχθεί την σεξουαλική της ταυτότητα, ψάχνει να βρει την ιδανική σύντροφο, αλλά είναι αρκετά απογοητευμένη. Η Λόλα έχει καταφέρει να διώξει τον τοξικό Αντριάν από την ζωή της. Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι έχει πολύ καιρό για τα δεδομένα της να κάνει σεξ. Η Κάρμεν ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να γίνεται όπως της αρέσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Elizabeth Hurley για τα γυρίσματα σκηνών σεξ με τον γιο της σκηνοθέτη: «Είμαι χαλαρή μπροστά του»

HerNews ka

After everything: Η πέμπτη ταινία είναι επίσημα εδώ!

Her News

«Η Μικρή Γοργόνα»: Η πρώτη μαύρη ηθοποιός που έγινε πρωταγωνίστρια της Disney

Her News