HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Η Elizabeth Hurley για τα γυρίσματα σκηνών σεξ με τον γιο της σκηνοθέτη: «Είμαι χαλαρή μπροστά του»

Στις 5 Απριλίου, το Strictly Confidential, μια ταινία γεμάτη ένταση με πρωταγωνιστές την Elizabeth Hurley και την Georgia Lock , θα κυκλοφορήσει στο παγκόσμιο κοινό. 

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Damian Hurley , γιο της πρωταγωνίστριας, αλλά έχουν ξεπεράσει τη σχέση μητέρας-γιου τους καθώς την καθοδήγησε μέσα από σκηνές σεξ για την ταινία.

Ο Hurley, ο οποίος έγινε δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του ’90 για ταινίες όπως το Austin Powers και το Bedazzled , πρωταγωνιστεί στο ερωτικό θρίλερ, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές σεξ μεταξύ της 58χρονης ηθοποιού που έγινε μοντέλο καθώς απογυμνώνεται στις κινηματογραφικές σκηνές.Ο γιος της ήταν παρών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, υπηρετώντας ως σκηνοθέτης και την ώθησε πέρα ​​από αυτά που είχε συνηθίσει όταν γύριζε στιγμές πάθους και αγάπης, αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Δεν ήταν απαραίτητα πράγματα που είχα κάνει πολλές φορές σε ταινίες πριν», είπε η Hurley στο Page Six.

Όμως ένιωθε άβολα να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο μπροστά στο άτομο που  κουβαλούσε για εννέα μήνες και πέρασε από το άγχος του τοκετού πριν τον μεγαλώσει στον άντρα που είναι σήμερα, ή τον εμπιστεύτηκε στο να παραμερίσουν προσωπικά όρια;«Το να τον είχα εκεί σήμαινε ότι ένιωθα ασφαλής και με φροντίδα», πρόσθεσε η Elizabeth Hurley , μιλώντας για την ασυνήθιστη δυναμική μεταξύ του ζευγαριού. «Με φροντίζει. Είναι χαλαρωτικό να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος πίσω από την κάμερα που σε φροντίζει».

Η Elizabeth και ο Damian Hurley απολαμβάνουν τη συνεργασία

Η σύνοψη του Stricly Confidential λέει: «Μια βασανισμένη νεαρή γυναίκα παρασύρεται σε έναν κόσμο αποπλάνησης, διπροσωπίας και προδοσίας καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαλύψει το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης», που σημαίνει ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα πλοκή που θα ακολουθήσει.Αλλά η προσοχή έχει κυριαρχήσει από τη συμμετοχή του γιου στο να βλέπει τη μητέρα του γυμνή καθώς αυτή προσποιείται ότι ερωτοτροπεί με μια από τις συναδέλφους της και στην πραγματικότητα καταλαβαίνει γιατί είναι αμφιλεγόμενο, αν και επιμένει ότι είναι επαγγελματίες.

Ο Damian Hurley , βρίσκει λυτρωτικό να δουλεύει με την οικογένειά του, αν και κατανοεί όσους δεν βλέπουν την κατάσταση ως φυσιολογική και θεωρούν αμφιλεγόμενο να κινηματογραφεί σκηνές σεξ της μητέρας του.

«Ήταν ένα θεμελιώδες μέρος ολόκληρης της ζωής μου», είπε ο Damian Hurley στο Page Six. «Έτσι για εμάς δεν είναι κάτι, είναι μέρος της δουλειάς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

La Casa de papel : Ο «Professor» αποχαιρετά για πάντα την δημοφιλή σειρά!

Her News

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχουν κυκλοφορήσει το 2023

Her News

Καλοκαίρι στην Επίδαυρο: Οι παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Her News