HerNews.gr
Ψυχαγωγία

After everything: Η πέμπτη ταινία είναι επίσημα εδώ!

Μετά από τις τέσσερις ταινίες, ο Hardin και η Tessa επιστρέφουν στις οθόνες μας σε μια έκπληξη με τίτλο After Everything.

Βασισμένη στα βιβλία της Anna Todd – τα οποία ξεκίνησαν τη ζωή τους ως fan fiction του Harry Styles – η σειρά αποτελείται από τέσσερις ταινίες: After (2019), After We Collided (2020), After We Fell (2021) και After Ever Happy.

Καθώς υπάρχουν μόνο τέσσερα βιβλία στο franchise (συν το πρίκουελ ), η είδηση ​​μιας πέμπτης ταινίας ήταν έκπληξη για τους θαυμαστές. Λοιπόν, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το After Everything.

After everything: Η πέμπτη ταινία

Στο teaser, ο Hardin είναι ένας συγγραφέας στο Λονδίνο που προσπαθεί να δουλέψει πάνω στο νέο του βιβλίο. Πηγαίνει στη Λισαβόνα για να δει τη Natalie Kingsley (την οποία υποδύεται η Mimi Webb), ένα κορίτσι από το παρελθόν του που συνήθιζε να κέρδιζε ένα στοίχημα, καθώς και τον ηθοποιό Benjamin Mascolo, που υποδύεται έναν μυστηριώδη εχθρό.

Στη συνέχεια τον βλέπουμε να περνά χρόνο με την Tessa. Όπως είπαμε, οι πρώτες τέσσερις ταινίες After ήταν όλες αρκετά καλά ευθυγραμμισμένες με τα αντίστοιχα μυθιστορήματα της Anna Todd με τα ίδια ονόματα. Ωστόσο, το After Ever Happy (νούμερο τέσσερα) είναι εκεί που τελειώνει η σειρά βιβλίων, δηλαδή Το After Everything δεν θα βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο βιβλίο.

Η συνέχεια στους κινηματογράφους!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γάμος αλά ελληνικά 3: Η αγαπημένη ταινία με την Νία Βαρντάλος

Her News

ARTme της Μαρίας Κορινθίου – Κυκλοφόρησε το 2o τεύχος του περιοδικού που αγαπάει τις τέχνες και τον πολιτισμό

Her News

Street Market By Artistes: Ανακαλύψτε τις καλύτερες χειροποίητες δημιουργίες και εκλεκτά τρόφιμα

HerNews ka