HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αντώνης Βλοντάκης: Η τηλεόραση είναι για εμένα ψυχοθεραπεία

Στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Βλοντάκης που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA «Το Αύριο Μας Ανήκει».

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Βλοντάκης δήλωσε:
«Ηθοποιός δεν είμαι. Αθλητής δεν είμαι. Είμαι προπονητής. Κάνω το χόμπι μου. Η τηλεόραση είναι για εμένα ψυχοθεραπεία. Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο MEGA το καλό»

«Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θέλω αυτή η δουλειά που συμμετέχουμε όλοι να αφήσει το στίγμα της», πρόσθεσε ο Αντώνης Βλοντάκης για τη σειρά στην οποία συμμετέχει.

«Ηθοποιός δεν είμαι. Αθλητής δεν είμαι. Είμαι προπονητής. Κάνω το χόμπι μου. Η τηλεόραση είναι για εμένα ψυχοθεραπεία. Χαίρομαι που με θεωρούν αθλητή. Πιστεύω όμως πως στη ζωή μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», τόνισε ο Αντώνης Βλοντάκης όταν ρωτήθηκε πως προσδιορίζει τον εαυτό του.

«Θέλει δουλειά, θέλει προσπάθεια. Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή», είπε ακόμα για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με τη γυναίκα του.

Νεότερα Άρθρα

Ζακέτα να Πάρεις στην ΕΡΤ: Προβλήματα με ηθοποιούς & παραγωγή

Her News b

Άρης Καβατζίκης: Ραγίζουν καρδιές όσα περιγράφει για τον θάνατο του αδερφού του – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μαμάς μου»

HerNews ka

Άννα Βαγενά: Η συγκίνηση για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν πανέμορφος, ευφυής, ένας άγγελος»

Her News