HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζακέτα να Πάρεις στην ΕΡΤ: Προβλήματα με ηθοποιούς & παραγωγή

Προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η νέα σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις”. Η κωμική σειρά που ξεκίνησε με όλες τις καλές προοπτικές φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους τους συντελεστές της. Μεγάλες προσδοκίες για μια μικρή παραγωγή όπως φαίνεται… Η προβολή της αγαπημένης σειράς είναι κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στην κρατική τηλεόραση, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο.

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Ζακέτα να Πάρεις οι οποίες έχουν μακρά πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έχουν προβλήματα με την παραγωγή. Όπως όλα δείχνουν δεν είναι ευχαριστημένες με σενάριο αλλά και αυτά που τους παρέχουν.. Μιλάμε για την Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ούτε νεροχύτες για να πλένουν τα φρούτα που έχουν ως ντεκόρ! Αυτό όπως καταλαβαίνετε φέρνει γκρίνια και εντάσεις μεταξύ ηθοποιών και παραγωγής που όλα δείχνουν ότι 2 από τις 3 πρωταγωνίστριες έχουν ανακοινώσει ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν στην “Ζακέτα να πάρεις” 

Τα επεισόδια ήταν να βγαίνουν κάθε 9 μέρες και τώρα έγιναν κάθε 5 κάτι που πιέζει πολύ τις πρωταγωνίστριες. Πληροφορίες θέλουν την Ελένη Ράντου και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη να έχουν εισηγηθεί ότι θα αποχωρήσουν από την σειρά. Συν όλα τα προηγούμενα που σας αναφέραμε, δεν είναι ευχαριστημένες με το σενάριο

Μένει να δούμε τις ανακοινώσεις της ΕΡΤ και αν θα ισχύσουν τα παραπάνω ή θα τα βρουν παραγωγή και πρωταγωνίστριες στο παρά 5. 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ξεκινούν και τα θέατρα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσο στα γυρίσματα. Κάτι, που δεν είναι θέμα ηθοποιών αλλά παραγωγής γιατί άλλα τους είπαν, άλλα συνέβησαν. 

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι το ιδανικότερο… Μένει να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον της σειράς, Ζακέτα να Πάρεις.

Νεότερα Άρθρα

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξιδεύει με τη Βασιλική Τρουφάκου

Her News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στο All Star Survivor σε ρόλο έκπληξη

Her News

Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπάτησε σε σπασμένα γυαλιά – “Αναζητώ την ελευθερία”

Her News