HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Mου προτάθηκαν πράγματα που ήταν εντελώς άκυρα για εμένα”

Γιώργος Αγγελόπουλος

O Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σίγουρα ο πιο αγαπημένος παίκτης που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Γιώργος Αγγελόπουλος

O ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” , όπου και μίλησε για την εμπειρία που είχε μετά το ριάλιτι και κατά πόσο άλλαξε τη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα εκείνος εξομολογήθηκε πως:

“Η τελευταία 5ετία δεν ήταν εύκολη για εμένα. Έπρεπε να εγκλιματιστώ σε μία νέα συνθήκη, να δω τι θα κάνω, τι θα κρατήσω, τι μου ταιριάζει. Ακόμα είναι μία αναζήτηση μέσα μου γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία σε πράγματα που δεν θα μου δινόταν ποτέ. Μου άρεσε που ασχολήθηκα με την υποκριτική”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να προσθέσει ότι “ήταν μία καινούρια συνθήκη αλλά και επικίνδυνη συνθήκη επειδή έκριναν ό,τι έκανα. Κάνοντας πράγματα καινούρια που δεν ήξερα αν θα πετύχουν. Κίνδυνος μεγάλος ήταν να καταστρέψω τη ζωή μου κάνοντας λάθος με όλο το δικαίωμα στο λάθος, μην μπορώντας να βρεις ανθρώπους να σε συμβουλεύσουν σωστά, είτε γιατί δεν τους έχεις εμπιστοσύνη είτε γιατί δεν ήξερα τι θέλω.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Δηλαδή μου προτάθηκαν πράγματα που ήταν εντελώς άκυρα για εμένα και παράλληλα όσα έβγαιναν να έπρεπε να κριθούν από παντού. Άκουσα να μιλάνε για εμένα και για τη ζωή μου άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι – ο κανένας δεν είμαι αλλά σαν άνθρωπος ποιος είμαι”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε ότι η σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου κλονίστηκε επειδή τον απάτησε»

HerNews ka

Ναταλία Λιονάκη: Στην Κένυα ως μοναχή Φεβρονία – Πως είναι η ζωή της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Έλενα Γαλύφα: «Θέλω να καταλάβω αν όντως επιθυμώ μέσα μου να γίνω μητέρα»

HerNews ka