HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Λιονάκη: Στην Κένυα ως μοναχή Φεβρονία – Πως είναι η ζωή της (ΦΩΤΟ)

Η Ναταλία Λιονάκη έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και τα εγκόσμια εδώ και 15 χρόνια για να γίνει μοναχή και να αφιερώσει τη ζωή της στον Χριστό. Μάλιστα έχει χειροτονηθεί ως μοναχή Φεβρωνία.

Το πρωί της Τετάρτης 21/2 η Φαίη Φώτου αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» περισσότερες λεπτομέρειες για το που βρίσκεται τώρα η Ναταλία Λιονάκη ή μοναχή Φεβρωνία.

Μάλιστα σύμφωνα με τον αρχιεπίσκοπο Μάρκο, βρίσκεται στην περιοχή Κισούμου της Κένυας.«Έχει χρόνια που βρίσκεται μαζί με άλλες μοναχές εκεί η μοναχή Φεβρωνία, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που έχουμε εκεί μας βοηθούν στο έργο μας, φτιάχνουν το μοναστήρι. Δεν μπορεί να φύγει από εκεί, είναι εκεί για αρκετό καιρό» ανέφερε ο επίσκοπος Μάρκος στον ΑΝΤ1.

Ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε το γεγονός ότι η μοναχή Φεβρωνία έρχεται στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσκίνια: «Η ζωή τους και το έργο τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα ανάγκη χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό».«Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες γιατί ζουν τον Χριστό. Δε θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική» κατέληξε ο επίσκοπος Μάρκος τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Καρφιά για τον Θοδωρή Μαραντίνη – «Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα άμα θέλει να χωρίσει να μη φοβάται»

HerNews ka

Ναταλία Γερμανού: “Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό”

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: Άνευ προηγουμένου κόντρα μεταξύ τους με απανωτά «καρφιά» εκατέρωθεν

HerNews ka