HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ραμόνα Βλαντή για Σοφία Χατζηπαντελή: “Να κάνει drag show που της ταιριάζει”

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν να κάνουν με τη μόδα μίλησε η Ραμόνα Βλαντή.

Ραμόνα Βλαντή

Ραμόνα Βλαντή: «Το ξέρουμε όλοι, αυτοί που είναι γλυκείς στην κάμερα, δεν είναι έτσι»

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» σχολίασε αρχικά την αποκάλυψη που έκανε πρώην συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ότι είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά στο GNTM.

«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Όσοι είναι γλυκείς στην κάμερα και συννεφάκια… δεν είναι έτσι, όλα ροζ. Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ τηλεοπτική»

Στη συνέχεια, σε ερώτηση των ρεπόρτερ για το πού θα ταίριαζε η Σοφία Χατζηπαντελή, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Είναι πολύ τηλεοπτική, μισά ελληνικά μισά αγγλικά.. Το Twitter ξετρελάθηκε μαζί της. Να πάει σε κάτι που ταιριάζει πάνω σε αυτό που είναι. Ας κάνουν το Drag Show με τον Ρου Πολ, να το φέρουν στην Ελλάδα και ας είναι στην επιτροπή, δεν θα σου πω τίποτα».

Σοφία Χατζηπαντελή

«Το My Style Rocks χωρίς Ραμόνα είναι αστείο»

Φυσικά, η Ραμόνα Βλαντή δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο My Style Rocks, λέγοντας πως δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση.

«Δεν μου έγινε πρόταση» ξεκαθάρισε η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε: «Το My Style Rocks χωρίς Ραμόνα είναι αστείο. Και το λέω και νομίζουν ότι έχω έπαρση. Δεν έχω έπαρση, έτσι είναι. Και το Twitter το λέει και όλοι το λένε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν αλλοίωσα ποτέ τον χαρακτήρα μου και είμαι περήφανη γι΄αυτό»

HerNews ka

Ελένη Βουλγαράκη: Η πρώτη αντίδραση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

HerNews ka

Δέσποινα Βανδή – Φοίβος: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε» – Η σπάνια κοινή εμφάνιση

Her News