HerNews.gr
Social News

Απασφάλισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου: Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της

Την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην εκπομπή «Γεια» της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ ακύρωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι συνέβη τελικά με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στον ΣΚΑΪ

Η πρώην παίκτρια του Survivor με αναρτήσεις στο Instagram εξήγησε μάλιστα τον λόγο που την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Όπως υποστήριξε, δεν έγινε καμιά αναφορά στα social media της εκπομπής για την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο πλατό, όπως και είχαν συμφωνήσει να επικοινωνήσουν προς τους τηλεθεατές, μέσω των social media.

Λίγες ώρες μετά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλοντας να απαντήσει στα πρώτα σχόλια που ακολούθησαν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter.

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε να μιλάει για το συμβάν, με μία σειρά από tweets λέγοντας:

«Όταν πάω κάπου για να προβληθώ, πάω για να επικοινωνήσω και την δουλειά μου. Εν όψη λοιπόν της 1 έκθεσης μοντέρνου κοσμήματος μου που θα λάβει χώρα το 2023 κ της τόσης δουλειάς όλο αυτόν τον καιρό που ρίχνω, είχα την πεποίθηση πως η 1 εκπομπή που επέλεξα να πάω μετά από 8 μήνες, θα έκανε μια σχετική αναφορά στο όνομα μου να επικοινωνήσει πως θα παρευρεθώ κοντά τους. Κακά τα ψέματα είναι δούνε κ λάβειν. Όπως έχουν ανάγκη οι εκπομπές τους καλεσμένους τους έχουμε κ εμεις … σχετικός σεβασμός λοιπόν από όλες τις πλευρές είναι αναγκαίος. Μην απορούν λοιπόν…

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: H πρώτη δημοσίευση μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της στον ΑΝΤ1

HerNewskl

Social Media: Τα κορυφαία στατιστικά του Facebook για το 2021

Her News

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» : “Εσύ βλέπεις μια ερευνητική- τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή”

HerNewskl