HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ο Κώστας Τσουρός στηρίζει Περικλή Κονδυλάτο: “Και λίγα του είπε του Νίκου Μουτσινά”

Τον Περικλή Κονδυλάτο υποστήριξε ο Κώστας Τσουρός, όταν προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή “Μega Καλημέρα”, οι τελευταίες δηλώσεις του κατά του Νίκου Μουτσινά.

Στις δηλώσεις αυτές, ο Περικλής Κονδυλάτος χαρακτήριζε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ως μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα κατηγορώντας τον μάλιστα και για άνανδρη συμπεριφορά.

Κώστας Τσουρός για Κονδυλάτο: «Πώς θα μην ενοχληθεί; »

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση υπέρ του Περικλή Κονδυλάτο σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως… και λίγα του είπε.

«Είχε τύχει κάποιες φορές ο Νίκος Μουτσινάς σατιρίζοντας, μιας και λέει ότι κάνει σάτιρα, τον Περικλή Κονδυλάτο, είχε μιλήσει για το ψεύδισμα στην ομιλία του.

Το θέμα που αντιλαμβάνομαι εγώ εδώ είναι ότι από τη στιγμή που πηγαίνει ο ίδιος ο Περικλής στην εκπομπή του, τα μαζεύει, λέει, μπροστά του ο Νίκος Μουτσινάς. Και του λέει ο Περικλής ότι με είχε πειράξει και τα μαζεύει. Και όταν φεύγει ο Περικλής, μετά ο Νίκος ξανακάνει το ίδιο πράγμα, αυτό πώς να μην ενοχλήσει τον Περικλή;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε επίσης: «Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, τους λες με πειράζει αυτό που κάνεις, σου λέει οκ, έχεις δίκιο, δεν το ξανακάνω. Και μετά το ξανακάνει, και λίγα του είπε».

Τι συνέβη με Περικλή Κονδυλάτο – Νίκο Μουτσινά

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor ξέσπασε κατά του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, για μένα έχει πει πολύ αρνητικά πράγματα. Μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή του και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Και μετά, όταν έφυγα, είπε πάλι αρνητικά πράγματα και αυτό για μένα είναι άνανδρο. Παρίστανε on camera το ψεύδισμά μου και αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που είχα γι’ αυτόν. Αν εγώ κοροϊδέψω έναν άνθρωπο που έχει κινητικό πρόβλημα, εσύ θα γελάσεις;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση δίνει μια ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς αυτή τη δύναμη. Βλέπουμε ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο, να μην είναι τώρα στην τηλεόραση. Αυτή η δύναμη είναι ψευδαίσθηση και είναι παροδική. Αυτό το στιλ ότι “είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου” είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν το Σάββατο: «Με τι κέφι να τραγουδήσουν;»

HerNews ka

Chart Show: Έρχεται στον Alpha με την Δέσποινα Βανδή

Her News b

Βάσω Λασκαράκη: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

HerNews ka