HerNews.gr
Rainbow

Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»

Ο γνωστός makeup artist Παντελής Τουτουντζής, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα”.

Ο Παντελής Τουτουντζής που φέτος τον βλέπουμε στο “J2US” με ζευγάρι την Κατερίνα Στανίση, σχολίασε το πολυσυζητημένο σκηνικό που συνέβη πριν από λίγο καιρό ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής ξεκίνησε λέγοντας: «Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: “εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με ρωτάς αν με πειράζει το αν χαίρεται κάποιος με αυτό που έχει στη ζωή του”; Στην τελική, πού το έκανε η γυναίκα; Σε ένα κέντρο διασκέδασης.

Και στο κάτω-κάτω, γιατί κρίνουμε μία γυναίκα σε όποια ηλικία κι αν είναι ότι είναι ερωτευμένη, αν πρέπει τώρα να ξανά ξεκινήσει τη ζωή της, αν είναι εφηβεία ή προεφηβεία, αν είναι 40 ή 50. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν».

Στη συνέχεια ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε μερικά σκηνικά που έχουν συμβεί με συντρόφους του τα οποία ήταν αρκετά άβολα για εκείνον.

«Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Εμένα μου έχει τύχει να μου έχει πάρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά. Μας έχουν διώξει από μαγαζί, επειδή με πήρε αγκαλιά. Μας είπαν: συγγνώμη αλλά θα πρέπει να φύγετε» αποκάλυψε κλείνοντας ο Παντελής Τουτουντζής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο, δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί»

Her News

Rebel Wilson – Ramona Arguma: Γιορτάζουν τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό τους

HerNews ka

Ο Θέμης Κανέλλος μιλά στο HerNews για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Νιώθω δικαίωση»

HerNews ka