HerNews.gr
Beauty

Μακιγιάζ της Άνοιξης: Η Μakeup Αrtist Ρία Κανακάρη μας ενημερώνει

Οι τάσεις της Άνοιξης στο Make up είναι συγκεκριμένες και οι επαγγελματίες τις γνωρίζουν. Για να τις γνωρίζουμε λοιπόν και εμείς, ώστε να κάνουμε το καλύτερο ανοιξιάτικο Μακιγιάζ, ζητήσαμε τις συμβουλές της Make up Artist Ρίας Κανακάρη. 

 

Η ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς είναι πρωτίστως στο μυαλό της Μakeup Αrtist & Μakeup Trainer Μακιγιάζ Ρία Κανακάρη, όταν εργάζεται.
Καλλιτέχνης Μακιγιάζ με έδρα την Αθήνα. Μετά την αποφοίτησή της στο Μakeup Αcademy στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, με εμπειρία άνω των 15 ετών στους τομείς: επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ, φωτογραφιών μόδας, φωτογραφιών σε στούντιο, της εκπαίδευσης μακιγιάζ και σε επώνυμες εταιρείες καλλυντικών όπου έχει εργαστεί..

Η Ρία έχει μάθει από τους πελάτες της έναν καθολικό κανόνα και μας τον αποκαλύπτει: “Οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται φρέσκες, άψογες και όμορφες.”

 “Ένα Μακιγιάζ χρειάζεται την ιδανική βάση για να δημιουργηθεί. Αυτό σημαίνει πως η επιδερμίδα πρέπει να φαίνεται λαμπερή, φρέσκια και αψεγάδιαστη, ανάλογα πάντα με τις τάσεις το Make up που επικρατούν..” 

Super-Chic μακιγιάζ που θα είναι δημοφιλή αυτή την Άνοιξη:

Η Άνοιξη είναι η ιδανική στιγμή για να αλλάξετε την εμφάνιση του μακιγιάζ σας και να ανανεώσετε το  μακιγιάζ σας 

“Τα χαρούμενα χρώματα θα είναι η τάση της Άνοιξης σίγουρα! Αυτά τα χρώματα θα αλλάξουν στην άνοιξη και σίγουρα θα τα δείτε να φοριούνται στα μάτια.” 
Μας λέει η Ρία Κανακάρη, δείχνοντας ροζ, κίτρινα, μπλε , πορτοκάλι και πράσινα στις τάσεις του Μακιγιάζ.
  • Colorful Eyes

Τα έντονα χρώματα που ξυπνούν αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης. Τα έντονα χρώματα Μακιγιάζ ήταν πάντα μια συναρπαστική επιλογή στο μακιγιάζ και φέτος αναμένεται να είναι μια τεράστια επιτυχία. 

  • Νatural glam look 

Τα  Instagram brows ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Η μόδα στο Μακιγιάζ καλείται για φυσικά soap brows, τα οποία συνθέτουν το απόλυτο natural glam look, ροδαλά μάγουλα και μακριές έντονες βλεφαρίδες. Τα φρύδια και οι βλεφαρίδες αποτελούν τεράστιο παράγοντα σε μια συνολική εμφάνιση μακιγιάζ  και φέτος θα αποτελέσουν βασική ομορφιά! 

  • Ζεστές γήινες αποχρώσεις – Bronzer look 
Με τον ανοιξιάτικο  καιρό έρχεται το δέρμα που αγγίζεται από τον ήλιο και αυτή είναι μια από τις τάσεις που  ξανακάνουμε την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.
  • Glow & Shine 
Όλα αυτά που λάμπουν μπορεί να μην είναι χρυσά, αλλά η λάμψη θα είναι μια χρυσή εμφάνιση το 2021 . Glow , highlights λάμψεις άρχισαν να γίνονται απίστευτα δημοφιλή από το 2018 και παραμένουν.
  • Eyeliner 
Tο έντονο  eyeliner κάνει μια μεγάλη επιστροφή αυτή την άνοιξη, λέει η Ρία 
. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαύρο μολύβι kohl και ένα  eyeliner (σε μορφή πένας η βαζάκι ) , είναι  εύκολο για αρχάριους και επαγγελματίες μακιγιάζ.
  • Gloss lip 
Όμορφα, ζουμερά λαμπερά  χείλη με  χρώμα η σε γήινους τόνους.
Ρία Κανακάρη
Μakeup Αrtist & Μakeup Trainer Μακιγιάζ
Contact @: https://www.instagram.com/riakanakari_makeupartist/

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Το αριστουργηματικό νυφικό updo με τιρκουάζ αξεσουάρ

HerNewskl

Vanessa Hudgens: Το νέο της χτένισμα είναι η τάση του 2022

HerNewskl

Clinéa: Tο νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό

HerNewskl