HerNews.gr
Διεθνή

Ο Νίκολας Κέιτζ γαμπρός για πέμπτη φορά-26 ετών η νύφη

Για πέμπτη φορά, ο Νίκολας Κέιτζ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την 26χρονη σύντροφο του, Ρίκο Σιμπάτα, στο Λας Βέγκας.

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ δήλωσε οτι, «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι». Ενώ, ένας εκπρόσωπος του είπε πως, «Η τελετή ήταν πολύ μικρή και πραγματοποιήθηκε στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας». Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου «προς τιμή των γενεθλίων του αείμνηστο πατέρα του».

Το παραδοσιακό νυφικό κιμονό της νύφης 
Η νύφη, ντύθηκε με ένα χειροποίητο ιαπωνικό νυφικό κιμονό από το Κιότο και μπήκε στην αίθουσα της τελετής με το τραγούδι «Winter Song» του Kiroro. Από την άλλη, ο Νίκολας Κέιτζ επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν Tom Ford.Ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός και η σύντροφος του μοιράστηκαν παραδοσιακούς όρκους τόσο της καθολικής εκκλησίας όσο και Σίντο.

Ύστερα από την τελετή του γάμου, το ζευγάρι απόλαυσε μια μικρή γιορτή στην οποία ήταν καλεσμένοι η πρώην σύζυγος του Νίκολας Κέιτζ, Άλις Κιμ, με την οποία παραμένει πολύ καλός φίλος και ο γιος τους, ο 15χρονος Καλ-Ελ.

Πρόκειται για την πέμπτη φορά που ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύεται. Ο προηγούμενος γάμος του είχε διάρκεια 4 ημερών και ήταν με την Έρικα Κούκι. Έλαβε χώρα, επίσης, στο Λας Βέγκας τον Μάρτιο του 2019. Το διαζύγιο τους εκδόθηκε δύο μήνες αργότερα.

Ο 57χρονος ηθοποιός, παλαιότερα, είχε παντρευτεί την Πατρίσια Αρκέτ από το 1995 έως το 2001, την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το 2002 μέχρι το 2004 και την Κιμ από το 2004 έως το 2016. Έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον Καλ-Ελ και τον 30χρονο Γουέστον, όχι όμως, με κάποιον απο τους παραπάνω γάμους του αλλά με την ηθοποιό Κριστίνα Φούλτον που διατηρούσε σχέση. 

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Πετάει στα σύννεφα από έρωτα με τον Ben Affleck- Φόρεσε κολιέ με το όνομά του

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά για την Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka

H Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε η κορυφαία καλλιτέχνιδα για το 2022

Her News