HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά για την Μέγκαν Μαρκλ

Ο Πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται στο νέο του βιβλίο, «Spare», ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά, σύμφωνα με την The Guardian.

Σε ένα απόσπασμα που έλαβε η εφημερίδα, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ αποκάλεσε τη σύζυγο του πρώτου, Μέγκαν Μαρκλ, «δύσκολη», «αγενή» και «αποκρουστική». Σε απάντηση, ο Χάρι γράφει ότι ο Γουίλιαμ ξέσπασε πάνω του.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Με έπιασε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα», γράφει ο Πρίγκιπας Χάρι.

«Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο ράγισε κάτω από την πλάτη μου, με τα κομμάτια να με κόβουν. Ξάπλωσα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, μετά σηκώθηκα στα πόδια μου και του είπα να φύγει».

Ο Χάρι,  ισχυρίζεται ότι ο υποτιθέμενος καυγάς του άφησε ορατό τραυματισμό στην πλάτη.

Η έντονη ανταλλαγή απόψεων με τον Γουίλιαμ,  έλαβε χώρα στο Nottingham Cottage, αφού εκείνος εξέφρασε ενδιαφέρον να συζητήσει την συνεχόμενη καταστροφή της σχέσης του με τον Χάρι που καταρρέει.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ «έβγαζε καπνούς» κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Αφού ανταλλάχθηκαν προσβολές, ο Χάρι γράφει ότι ο Γουίλιαμ ισχυρίστηκε ότι ήθελε μόνο να βοηθήσει τον μικρότερο αδερφό του.

«Είσαι σοβαρός; Με βοήθησες; Συγγνώμη… έτσι το ονομάζεις αυτό; Ότι με βοήθησες;» Ο Χάρι θυμάται ότι απάντησε.

Αυτό το σχόλιο, γράφει ο Χάρι, εξόργισε τον Γουίλιαμ, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να βρίζει ενώ πήγαινε προς το μέρος του.

«Γουίλι, δεν μπορώ να σου μιλήσω όταν είσαι έτσι», είπε ο Χάρι στον Γουίλιαμ, προσφέροντάς του ένα ποτήρι νερό προτού δεχθεί επίθεση.

Τα αδέρφια είχαν μια ταραχώδη σχέση από τότε που ο Χάρι και η Μαρκλ εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Μια ρωγμή στη σχέση τους υπονοήθηκε το 2019 κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε ο Χάρι ενώ βρισκόταν σε βασιλική περιοδεία στην Αφρική , όπου αποκάλυψε ότι αυτός και ο Γουίλιαμ βρίσκονταν ήδη «σε διαφορετικά μονοπάτια».

Το ρήγμα εξερράγη το 2021 όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κάθισαν με την Oprah Winfrey για μια συνέντευξη βόμβα στην οποία ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός και ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, είχαν παγιδευτεί στους ρόλους τους.

«Ήταν πραγματικά δύσκολο», εξήγησε ο Χάρι. «Είμαι μέρος του συστήματος μαζί τους, πάντα ήμουν, αλλά υποθέτω – και το γνωρίζω πολύ καλά – ο αδερφός μου δεν μπορεί να φύγει από αυτό το σύστημα, αλλά εγώ το έχω κάνει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Charlie Puth: Αποκαλύπτει πως διέκοψε ερωτική πράξη για να…γράψει τραγούδι

HerNews ka

Jennifer Aniston: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η σειρά “Friends”

HerNewskl

Πορτογαλία: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Πάπας Φραγκίσκος – Συναντήθηκε με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς

HerNews ka