HerNews.gr
Ψυχαγωγία

La Casa de Papel: Έρχεται η πέμπτη και τελευταία σεζόν!

Πρόκειται για μία απο τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως! Η νέα σεζόν του  La Casa de Papel μάλλον θα καθηλώσει τους πιστούς της τηλεθεατές, οι οποίοι, όπως σε κάθε σεζόν, ανυπομονούν για τον νέο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με την σχετική ανακόινωση, ο δημιουργός του La Casa, Άλεξ Πίνα, ανέφερε στο κοινό πως η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι η πρεμιέρα του 5ου κύκλου θα δημοσιευτεί  από Οκτώβριο μέχρι και Δεκέμβριο…Οπότε υπομονή! 

Η πέμπτη σεζόν πρόκειται να έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια δηλαδή παραπάνω από τους προηγούμενους κύκλους. Μετά την σχετική ανακοίνωση του Netflix, ο Άλεξ Πίνα έδωσε μια μικρή ιδέα στους τηλεθεατές για το τι αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο που θα κυκλοφορήσει. 

«Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Νεότερα Άρθρα

Η μυθοπλασία στο MEGA: Οι σειρές της σεζόν

Her News

And Just Like That: Η σειρά θα επιστρέψει για 3η σεζόν

Her News

“Hocus Pocus”: Ετοιμάζεται και επίσημα η τρίτη κατά σειρά ταινία

HerNews ka