HerNews.gr
Ψυχαγωγία

And Just Like That: Η σειρά θα επιστρέψει για 3η σεζόν

Η δεύτερη σεζόν του And Just Like That τελειώνει σχεδόν ακριβώς όπως ξεκίνησε: με όλους να χαλαρώνουν. Έχουμε σεξ, μετακομίσεις και πολύ αγάπη. Αλλά οι εμπειρίες των ηθοποιών στο φινάλε της σεζόν είναι βαθύτερες, πιο ουσιαστικές και πιο εξελιγμένες.

Το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν

Στο τελευταίο επεισόδιο όλοι συγκεντρώνονται για ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο στο διαμέρισμα της Carrie, όπου ανάμεσα στα ποτά και στο φαγητό, είχαμε κάποια σημαντική, αν και συνοπτική, στιγμή αυτοστοχασμού από κάθε χαρακτήρα. 

Πράγματι, η Κάρι, παρά τις αμφιβολίες μας, πούλησε οριστικά αυτό το διαμέρισμα στη Λιζέτ και μετακόμισε σε ένα παλάτι τεσσάρων υπνοδωματίων στο Gramercy Park, το οποίο, τουλάχιστον προς το παρόν, θα στεγάσει μόνο αυτήν και την γατούλα της.

Ο Aidan δεν θα είναι εκεί, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Όπως μάθαμε στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας, ο σχεδόν 15χρονος γιος του, Wyatt, βρίσκεται σε δεινή κατάσταση και ο Aidan πιστεύει ότι χρειάζεται τον πατέρα του κοντά του. Αλλά αυτός και η Κάρι δεν χωρίζουν. Απλώς εισέρχονται σε ένα διαφορετικό μοτίβο για την σχέση τους.

Η 3η σεζόν του And Just Like That

Δεν είναι γνωστό πόσο νωρίς πήρε το πράσινο φως η ομάδα του And Just Like That για την  3η σεζόν, αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό συνέβη πολύ πριν ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα. Το φινάλε της σειράς στην 2η σεζόν δεν φαίνεται καθόλου οριστικό. Αντίθετα, φαίνεται ότι ο κάθε χαρακτήρας βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει μια πιο πλούσια εκδοχή του εαυτού του.

Αυτή την σειρά όλοι λατρεύουμε να μισούμε και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που κρατάμε την Carrie Bradshaw, τη Miranda Hobbes και τη Charlotte York Goldenblatt στις οθόνες μας για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν.

Βέβαια πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για να επιβεβαιωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας της τρίτης σεζόν. Αλλά σίγουρα θα αξίζει η αναμονή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Καζαντζάκης»: Στην κορυφή του Netflix η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

HerNews ka

5+1 επερχόμενες ταινίες το 2023 που ανυπομονούμε να δούμε

HerNews ka

Πρεμιέρα για το J2US: Αποκαλύφθηκε η τέταρτη κριτής

Her News