HerNews.gr
Γνώμες

Σήμερα πείτε αλήθειες…

Κάνε την διαφορά. Η πρωταπριλιά είναι μια ημέρα αφιερωμένη στο «ψέμα». Εσύ μην πας με την μάζα. Δεν είναι καιρός για φάρσες και μικρά αθώα ψέματα. Αντιθέτως, πείτε αλήθειες .. 

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα

Πάρε εκείνο το τηλέφωνο που έχεις στο μυαλό σου και πες όλες σου τις αλήθειες. Όποιες και αν είναι.. καλές ή κακές. Δεν υπάρχει βέβαια κακή αλήθεια, υπάρχει ωμή και είναι σκληρή. Αλλά έτσι είναι οι αλήθειες…

Όλοι έχουμε απωθημένα και «συναισθηματικά κενά». Αν κάτι μας έμαθε η πανδημία είναι ότι δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το αύριο. Γι’αυτό πρέπει να βάλουμε φωτιά σε ο,τι μας καίει, ό,τι μας τρώει την ψυχή. Το έχουν πει άλλωστε και οι «Τρύπες» 

Άδραξε την σημερινή μέρα – όπως πρέπει να κάνεις κάθε μέρα- εκμεταλλεύσου το «ψέμα» και κόψτο,ράψτο στα μέτρα σου. Καντο αλήθεια. Αλήθεια που πονάει ή που χαμογελάει. 

Πάρε εκείνο το τηλέφωνο, πήγαινε εκεί που έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς, στείλε αυτό το μήνυμα, πες εκείνο το σ’αγαπώ, βρίσε & κλάψε. Πάρε τους γονείς σου – φίλους σου- νυν, πρώην και επόμενους και πες όλα όσα νιώθεις, τις δικές σου αλήθειες. Αν πάει κάτι πολύ στραβά ρίξτο στην Πρωταπριλιά! 

Καλό μας μήνα με υγεία, αγάπη, αλήθεια και φως! Διώξε το ψέμα και την τοξικότητα! Βάλε την αλήθεια και δεν θα χάσεις!

Βιβή Μπουγιούρα 
Contact me @ : 

 

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι αυτοκαταστροφή

Her News b

Μήπως ήρθε η στιγμή να τον διαγράψεις επιτέλους από τα social media;

HerNewskl

Κι αν ρωτάς «Που θα πάει αυτή η βαλίτσα;» μάθε πως το ορίζεις εσυ

Her News