HerNews.gr
Social News

Οι ωραιότερες τούρτες του Instagram

Τούρτες στο instagram που αποσπούν χιλιάδες like και κερδίζουν τις εντυπώσεις!
Με το hashtag #cake, τούρτες από όλο τον κόσμο, φτιαγμένες σαν έργα τέχνης, με μοναδικά και ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα.


Γλυκά που κολάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, με θεματολογία για κάθε περίσταση , από γενέθλιες τούρτες, τούρτες γάμων , ιδιαίτερων στιγμών και πολλές ακόμα δημιουργίες που συνοδεύουν σε κάθε εορταστική περίσταση.

 

Η γεύση συναγωνίζεται την εμφάνιση

Οι ζαχαροπλάστες παγκοσμίως εμπνέονται από τη μόδα, τα φρούτα, το στυλ, τις τάσεις και τα χρώματα! Φυσικά δε λείπουν οι χιουμοριστικές δημιουργίες σε βελούδινες γεύσεις..

 

Ρευστή σοκολάτα, αφράτη κρέμα, ζαχαρόπαστα σε κάθε είδους σχέδιο και φρούτα του δάσους, είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες του είδους.

 

Η ποικιλία σε γεύσεις, μεγέθη και σχήματα δεν έχει τελειωμό, με τους pastry chef να διαγωνίζονται για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η δημιουργία τους δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς απαιτεί κόπο, χρόνο αλλά και μεγάλη φαντασία. Είναι όμως γευστικές επιλογές για κάθε είδους γούστο..

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lavish Cakes (@lavishcakesx)

Στο instagram βρίσκουμε κλασσικά μέχρι και μοντέρνα σχέδια από τούρτες, που κλέβουν την παράσταση, κάνοντας τις γλυκές μας στιγμές, ακόμα πιο γλυκές..

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A3Cake (@rahatmeraj6)

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Το Survivor δεν μου χρωστάει τίποτα»

Her News b

Μπάγια Αντωνοπούλου- Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή ανάρτηση που διέψευσε τελειωτικά τις φήμες περί κόντρας τους!

HerNewskl

Παντρεύεται η εγκληματολόγος Κέλλυ Ιωάννου με τον τραγουδοποιό Αντώνη Αγγελίδη: Κουμπάροι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Μάνος Σφακιανάκης

Her News