HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Καλίδης: “Ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα, πιστεύω”

Ο Πάνος Καλίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό στον Αντ1 και ξεκαθάρισε όλα όσα ακούγονται γύρω από το μήνυμα που λένε ότι μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη. Πιο αναλύτικά,  χθες Κυριακή ο Κώστας Τσουρός είχε βάσιμες πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής όταν συναντήθηκε με τον συνάδελφο του έστειλε ένα μήνυμα χωρισμού στον Γιώργο Λιβάνη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τι απαντά, λοιπόν, ο Πάνος Καλίδης για την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας και τελικά ισχύει το μήνυμα για οποίο μιλούν όλοι; «Πριν τρεις τρεισήμισι εβδομάδες που έφυγα από το παιχνίδι ήταν διαφορετικές οι ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι. Ζούσαν διαφορετικό και ήταν άλλες οι συνθήκες. Όταν αποχώρησα εγώ επικρατούσε αυτό που είπε η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κάτι σοβαρό έξω και ότι της αρέσει αυτό. Αυτή την εικόνα έβλεπα εγώ και αυτό μετέφερα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Τώρα βλέπω ό,τι βλέπετε εσείς… εσείς θα μου πείτε τα νέα. 

Εγώ αυτό που έβλεπα ήταν ότι δεν τρέχει κάτι ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Ότι τα παιδιά έχουν μια σχέση δυο χρονών, είναι φυσικό επακόλουθο να κάτσουν να μιλήσουν. Ίσως να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είδα κάποια αναζωπύρωση μιας σχέσης. Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπουμε είναι η αλήθεια… αποκαλύπτει ο Πάνος Καλίδης. 

Αυτό το μήνυμα δεν ξέρω πως έχει βγει και πώς έχει πάρει έκταση. Δεν είχα κάποιο μήνυμα. Νομίζω πως ο Λιβάνης είναι ακόμη με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Ο Λιβάνης θα την περιμένει την Μαριαλένα» θεωρεί ο Πάνος Καλίδης. 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

HerNews ka

Απόστολος Γκλέτσος: Με ποιον ηθοποιό τον μπέρδευαν;

Her News b

Δημήτρης Λάλος: Το ξέρει ότι προκαλεί πανικό στον γυναικείο πληθυσμό; Τι απαντά ο ίδιος

Her News b