HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά μετά από τα έντονα δημοσιεύματα χωρισμού.

Για πρώτη φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη σπάει την σιωπή της για τις φήμες χωρισμού με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Ναι έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη που ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στην ζωή μου και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε «Όχι δεν ονειρεύομαι ακόμα. Είναι πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά».

Έπειτα η Φαίη Σκορδά την ρώτησε αν συμφωνεί ότι ένας χωρισμός είναι πένθος και απάντησε: «Φυσικά, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα.

Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κριστιάννα Μπέτα: «Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη»

HerNews ka

Fishy: Η εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνει πρεμιέρα με Πάνο Κιάμο

Her News

Δανάη Μπάρκα: Το μοναδικό καλωσόρισμα στην πρεμιέρα της εκπομπής της!

HerNewskl