HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor: Αυτοί μπαίνουν στον “τάκο” με τον Τριαντάφυλλο!

Κοντά στο ρεκόρ του Γιώργου Αγγελόπουλου φτάνει ο Τριαντάφυλλος αφού είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ότι τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση για 8η συνεχόμενη φορά. Βέβαια, ακόμα και ο ίδιος γνώριζε ότι θα βγει στον τάκο, όπως και εμείς! Ποιοι όμως θα είναι οι παίκτες που θα τον ακολουθήσουν; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι κόκκινοι πάλι θα χάσουν απόψε…Επομένως μαζί με τον Τριαντάφυλλο θα ακολουθήσουν κόκκινοι. 

Ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα βρεθεί στην δυσμενή θέση του να υποδείξει κάποιον ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ταυτόχρονα, ο ίδιος είναι ασφαλής για αυτη την εβδομάδα. Βέβαια, ο Κατσούλης κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο αλλά και με τους κόκκινους.  

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μισθοφόρος του πρώτου Survivor, εδώσε τις πληροφορίες του σχετικά με το ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα βγουν προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Όπως εξέδωσε, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι εκείνοι, οι οποίοι θα τεθούν στην υποψηφιότητα και στην κρίση του κόσμου μαζί φυσικά με τον Τριαντάφυλλο που είναι απο το χθεσινό επεισόδιο. 

Μένει, βέβαια, να επιβεβαιώσουμε το spoiler του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. 

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει μεταξύ των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού καθώς οι τρεις αυτοί παίκτες είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και γνώριμοι. Αν το spoiler βγει αλήθεια ο Τριαντάφυλλος έχει αποδείξει ότι το κοινό του τον υποστηρίζει επίμονα. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Παππάς όσες φορές έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση έχει δείξει ότι ο κόσμος τον προτίμησε και τον έσωσε. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, βέβαια, τήθεται πρώτη φορά υποψήφιος και μένει να δούμε αν ο κόσμος θα τον υποστηρίξει με την ψήφο του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος και αν φύγει έρχονται μεγάλες αλλαγές στις ομάδες του φετινού Survivor.  

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά για #metoo: “Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα του άσχετα με τις υποθέσεις”

HerNewskl

Συγκινεί η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Ήταν όνειρο και για τους δύο»

Her News

Ελισάβετ Kωνσταντινίδου για Άννα Βίσση: «Θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια»

HerNews ka