HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Αποκαλύπτει τον συναισθηματικό λόγο για τον οποίο κράτησε το παλτό της στα Grammy του 2024

Η Celine Dion αποκαλύπτει το σκεπτικό της πίσω από ένα από τα πιο πρόσφατα ρούχα που φόρεσε.

Η 56χρονη τραγουδίστρια, η οποία ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου το 2022, πόζαρε πρόσφατα για το εξώφυλλο της Vogue France, διαμορφώνοντας μια ποικιλία από ρούχα υψηλής ραπτικής για τη λαμπερή φωτογράφηση.

Εκτός από το ότι μίλησε για την υγεία της στη συνοδευτική συνέντευξη, η Dion συλλογίστηκε επίσης μερικά από τα προηγούμενα σύνολά της για τη σειρά βίντεο της Vogue Life in Looks.

Η Σελίν Ντιόν στο εξώφυλλο της Vogue FranceΤο κλιπ ολοκληρώθηκε μιλώντας για την εμφάνισή έκπληξη στα Grammy 2024, όπου φόρεσε ένα κομψό, καφέ παλτό Valentino Haute Couture πάνω από ένα ροζ φόρεμα κατευθείαν από την πασαρέλα και ένα ασημί statement κολιέ.

«Ήταν πολύ τρομακτικό και ταυτόχρονα μεγάλη τιμή», είπε για την εμπειρία που την έκανε να βγει στη σκηνή για να απονείμει στην Taylor Swift το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς.

Ενώ η Dion σημείωσε ότι η βραδιά της “έβγαλε πολλά”, το ντύσιμό της κατάφερε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα.

«Έλεγα “Μπορώ να περπατήσω στη σκηνή με παλτό;”» θυμάται στο κλιπ. «Ω ναι, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στη μόδα. Απλά να περνάτε καλά. Φορέστε αυτό το παλτό. Κάνε δικό σου αυτό το παλτό. Καν ‘το».

«Και με έκανε να νιώσω καλύτερα για μια στιγμή», συνέχισε. «Να κρατηθώ από αυτό το παλτό, να κρυφτώ λίγο από όλα αυτά τα μικρά πράγματα».

Φαίνεται ότι η Celine Dion εργάζεται για τη σωματική της υγεία. Όχι μόνο έκανε μια αυτοσχέδια παράσταση στα παρασκήνια της επίδειξης των μουσικών βραβείων, αλλά επίσης, τον περασμένο μήνα η τραγουδίστρια εντοπίστηκε ακόμη και να παρακολουθεί έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου της Boston Bruins, όπου, κάποια στιγμή, σηκώθηκε και έκανε ότι παίζει κιθάρα.

Στο βίντεο της Vogue, η Dion έκανε αυτό που κάνει καλύτερα και τραγούδησε ένα από τα τραγούδια της, το “Imperfections”, το οποίο συνόδευσε τέλεια τη στιγμή.

Grammy 2024: Η εμφάνιση «έκπληξη» της Celine Dion και η συγκίνηση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όπρα Γουίνφρεϊ: “Στοχεύει” την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Θέλει να της πάρει συνέντευξη

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα της προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Her News

NASA: Θα κάνει «ιστορικής σημασίας» αποκαλύψεις σήμερα για τα UFO

HerNews ka