HerNews.gr
Διεθνή

Julia Fox: Εξηγεί γιατί τα ραντεβού με τον Kanye West της άφησαν «τόσο ξινή γεύση»

Η Julia Fox είπε στο περιοδικό InStyle ότι τα ραντεβού ενός μήνα με τον Kanye West άφησαν στην πραγματικότητα «τόσο ξινή γεύση» στο στόμα της. Και τώρα, λόγω του πόσο ένιωθε ότι έχασε την ταυτότητά της εκείνη την εποχή, δεν θα σκεφτεί καν να βγει με κανέναν σε «αυτή τη σφαίρα».

«Επειδή δεν θέλω ποτέ να με γνωρίζουν απλώς ως κοπέλα κάποιου. Ξέρω ότι είμαι πολύ περισσότερο από αυτό», είπε η Julia Fox.

Τζούλια αλεπού που κατεβαίνει τις σκάλες«Και νιώθω ότι αυτό συμβαίνει τόσο πολύ στις γυναίκες σε αυτόν τον κλάδο. Είναι τόσο καλές όσο ο σύντροφός τους ή μπορούν να κάνουν μια ολόκληρη καριέρα ως σύντροφος κάποιου άντρα».

Ο Κάνι Γουέστ και η Τζούλια Φοξ με ασορτί τζιν«…Θέλω να σπάσω αυτό το καλούπι και θέλω απλώς να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειάζομαι έναν άντρα να με στηρίξει», μοιράστηκε.

«Το έκανα για χρόνια. Είμαι καλά. Έχω καθιερωθεί και θέλω να συνεχίσω να καθιερώνομαι. Και ίσως μια μέρα να με πάρουν στα σοβαρά».

Η Julia Fox φαίνεται να έχει αλλάξει την άποψή της σχετικά με τον Kanye West, καθώς είπε στο «Entertainment Tonight» δύο μήνες αφότου χώρισαν ότι τα ραντεβού μαζί του ήταν το «καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να της συμβεί».

Τζούλια Φοξ που σπρώχνει ένα καρότσι για στυλ«Έφερε μια σπίθα πίσω στη ζωή μου που κάπως την είχα ξεχάσει», μοιράστηκε.

Η Fox έβγαινε με τον ιδρυτή του Yeezy, για περίπου έξι εβδομάδες το 2021 και το 2022, εν μέσω του διαζυγίου του  από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.

Μετά τον χωρισμό τους παραδέχτηκε ότι «δεν υπήρχε» σεξ στο ειδύλλιό τους γιατί «δεν αφορούσε πραγματικά αυτό».kanye west και bianca censori πιασμένοι χέρι χέριΌταν δέχθηκε πυρά επειδή ευθυγραμμίστηκε, έστω και για λίγο, με τον αντισημιτικό ράπερ, η Fox ισχυρίστηκε ότι έβγαινε ραντεβού μαζί του μόνο για να «τον βγάλει από την υπόθεση της Kim».

«Όπως, “Ίσως μπορώ να του αποσπάσω την προσοχή, απλά να τον κάνω να μου αρέσει”», εξήγησε η Fox στο TikTok. «Και ήξερα ότι αν κάποιος μπορεί να το κάνει, είμαι εγώ, γιατί όταν βάλω το μυαλό μου σε κάτι, το κάνω».

Ο West έκτοτε μετακόμισε με τη νέα σύζυγό του Bianca Censori.

Julia Fox: Ισχυρίζεται ότι δεν είχε ερωτική επαφή στη σύντομη σχέση με τον Kanye West: «Δεν ήταν για αυτό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βραβεία BAFTA 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές

Her News

Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της με τον Robert Pattinson

HerNews ka

And Just Like That: Θα υπάρχει τελικά επανασύνδεση ανάμεσα στην Carrie Bradshaw και τον Aiden;

HerNewskl