HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Survivor – Έκπληξη: Οι μαμάδες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο!

Η παραγωγή του Survivor κρύβει μερικές εκπλήξεις στους παίκτες του ριάλιτι, που θα τους αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Όσοι βλέπουν Survivor ξέρουν ότι ο τελικός πλησιάζει μέρα με την μέρα, επεισόδιο, επεισόδιο. Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι βρίσκονται 11 παίκτες και αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει ένας ακόμα. Άρα μιλάμε για την τελική δεκάδα. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά έρχεται και το τέλος των κόκκινων και των μπλε γιατί οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται ατομικά. 

Η έκπληξη της παραγωγής στους παίκτες του Survivor ετοιμάζεται ήδη και μάλλον θα την δούμε στις οθόνες μας όταν στο παιχνίδι θα έχουν μείνει 8 άτομα. Τις πληροφορίες αυτές αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή “Ευτυχείτε“. Με βάση το ρεπορτάζ που μετέφερε η ίδια, οι μαμάδες των παικτών ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Δυστυχώς έχουμε και εξαίρέσεις όμως, καθώς ο  Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης θα ανταμώσουν τα αδέλφια τους διότι  καθώς οι γονείς τους δε μπορούν να ταξιδέψουν. Οι συγγενείς των παικτών αναμένονται να αναχωρήσουν για το εξωτικό νησί σε περίπου δέκα μέρες.

Αλλάξει η ημερομηνία του τελικού

Μάλιστα, η Έλενα Πολυκάρπου έκανε ακόμα μια αποκάλυψη και αυτή δεν είναι άλλη από την ημερομηνία του τελικού, ο οποίος πήρε παράταση για τις 7 Ιουλίου, ενώ αρχικά γνωρίζαμε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου.

Νεότερα Άρθρα

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στη συναυλία κατά της φτώχειας

Her News

Food Experience Patata Naxos 2022: 13η γιορτή πατάτας Νάξου αφιερωμένη στη «Διατροφή και άσκηση – fitness and nutrition»

Her News

After everything: Η πέμπτη ταινία είναι επίσημα εδώ!

Her News