HerNews.gr
Social News

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η εντυπωσιακή 33χρονη Ισμήνη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας.

Όπως διαβάζουμε, το 2012 η 24χρονη τότε Ισμήνη, κατάφερε να γοητεύσει τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να γίνει η μούσα του και να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.

Η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στο Greece’s Next Top Model. 

To βιογραφικό της Iσμήνης και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Η 33χρονη έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η προσωπική ζωή, η vegan νοοτροπία και η σχέση με την Πάρο

Αγαπημένο νησί της Ισμήνης είναι η Πάρος και η οικογένειά της ζει εκεί, χωρίς ωστόσο η καταγωγή της να είναι από το κυκλαδίτικο νησί. Η Ισμήνη είναι ζωόφιλη και vegan και προσπαθεί να συμβάλλει στην εξάλειψη της βίας κατά των ζώων στέλνοντας τα δικά της μηνύματα. Το 2019 είχε σώσει ένα αδέσποτο, υποσιτισμένο σκυλάκι από τον δρόμο υιοθετώντας το, ενώ στο Instagram feed της έχει πολλές φωτογραφίες με άλλα σκυλάκια για πολλά από τα οποία μάλιστα, κάνει αγώνα για να βρουν οικογένεια.

Το καλλίγραμμο κορμί της η 33χρονη έχει καταφέρει να το «χτίσει» με καλή διατροφή και γυμναστική. Λατρεύει τη yoga και δε διστάζει να δείξει τις ικανότητές της σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα και παραλίες.

Πηγή: star.gr 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Ο Μάκης Κατμετζόγλου διέρρευσε το revenge porn video μου

Her News

Κάτια Ζυγούλη: “Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς. Πρώτα να αρέσουμε στον εαυτό μας”

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση για τις πυρκαγιές – «Γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο»

HerNews ka