HerNews.gr
Social News

Νίκος Οικονομόπουλος: Το ποστ στο Instagram για τα γενέθλιά του!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, γνωστοποίησε ότι έχει γενέθλια, κρατώντας την τούρτα του και ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές τους.Ο δημοφιλής τραγουδιστής ,ο οποίος προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα, μεγάλωσε κατά ένα έτος και μοιράστηκε ένα ωραίο moment στο instagram account του.

 Ο Νίκος Οικονομόπουλος μοιράζεται τη στιγμή τουκαι ευχαριστεί τους  αμέτρητους followers του .Άνετος και με αθλητικό look ,φωτογραφίζεται χαμογελαστός ,στον καναπέ του σπιτιού του.Τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή από τους followers του.Ανάμεσα  στους φανς ήταν και αρκετοί γνωστοί από τη showbiz που ευχήθηκαν με σχόλια στον τραγουδιστή,μεταξύ των οποίων η Ναταλία Γερμανού και η Λάουρα Νάργες.

Ο  γνωστός τραγουδιστής απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου, καθώς τα τραγούδια του αλλά και οι εμφανίσεις του σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, ενώ το πρσόφατο single “Πρώτη θέση” είναι ήδη στις πρώτες προτιμήσεις του κοινου.

Νίκο Οικονομόπουλε χρόνια πολλά   !

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι γίνεται 37 χρόνων και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που του έστειλε: “λοιπόν .. Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας και την αγάπη σας ..Σας αγαπώ”.   .

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της

Her News

Οδυσσέας Σταμούλης: Επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του γιού του – (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Γιώργος Μαζωνάκης για τον «Άλλο άνθρωπο»: Είναι πολύ μεγάλη χαρά τα μεσημέρια να μαγειρεύω & το βράδυ να τραγουδαώ

Her News b