HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς για την απώλεια του πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης 25/4 στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα πραγματοποιηθεί ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

«Ό,τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου τελευταία, κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, το έμαθε», είπε η Μαρίνα Σάττι ξεσπώντας σε κλάματα. «Είναι απελευθερωτικό το συναίσθημα;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ναι, τέλος πάντων», απάντησε η Μαρίνα Σάττι, με τους παρουσιαστές να ζητούν να περάσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα για να ηρεμήσει.

«Απλά να πω μόνο αυτό…επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο, ρεζίλι τέλος πάντων…πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω. Αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό», πρόσθεσε η τραγουδίστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το πρωί της Παρασκευής 26/4 το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μια αποκάλυψη.

«Σε όλες τις τελευταίες συνεντεύξεις που έχει δώσει μάς έχει ζητηθεί, πολύ ευγενικά, να μην ερωτηθεί τίποτα για τον θάνατο του μπαμπά της, ούτε να τις εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας γιατί τα χάνει», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Μαρίνα Σάττι.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, «έφυγε» από τη ζωή στις 2 Απριλίου και για το λόγο αυτό «πάγωσαν» όλες οι πρόβες και οι εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι για μερικές ημέρες.

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση & το δημόσιο μήνυμα μετά την απώλεια του πατέρα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο χρόνος έδειξε πως το ένστικτο μου με έφερε εδώ που είμαι. Τα τραγούδια μου να αντέχουν στον χρόνο»

HerNews ka

Νότης Σφακιανάκης: «Έχει χωρίσει από τη σύζυγό του. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις ημέρες» – Αποκαλύψεις για την “εξαφάνιση” του

HerNews ka

Τζωρτζίνα Λιώση: «Για μένα, εξακολουθεί να είναι το Μάτι το πιο ωραίο σημείο στον χάρτη»

HerNews ka