HerNews.gr
Διεθνή

Γαλλία : Η καταπληκτική της καμπάνια για τον εμβολιασμό !

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας, δημιούργησαν μια μοναδική καμπάνια, με αισθητική και χιούμορ.Μόνη επιθυμία των συγκεκριμένων αρχών , να τονίσουν την ανάγκη του εμβολιασμού. Σκοπός και στόχος  ήταν να πείσουν τους πολίτες ,ιδιαίτερα τους νέους, να σπεύσουν και να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο.

Στις φωτογραφίες της γαλλικής καμπάνιας απεικονίζονται καταστάσεις που όλοι έχουμε βρεθεί και θέλουμε να ξαναζήσουμε.Εννοείται  χωρίς το πάγωμα που αισθανόμαστε , καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσά μας.

Η φοβερή γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό : «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητά αποτελέσματα».

«Σκηνές επανένωσης», όπως ένα φιλί ή μια αγκαλιά, και μια σημείωση που αναφέρει: «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητά αποτελέσματα. Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά». Ενα μήνυμα εμπνευσμένο , «Το εμβόλιο έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα»…

.

Η καμπάνια  αναφέρεται για τα θετικά που συνεπάγεται ο εμβολιασμός έρχεται εν μέσω της αυξανόμενης ανησυχίας για τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία αναμένεται να κυριαρχήσει το καλοκαίρι.Όπως για παράδειγμα,φιλιά, αγκαλιές, ενθουσιασμός σε μια συναυλία, παιχνίδι με τον παππού και τη γιαγιά… Στιγμές γεμάτες συναισθήματα, που ήταν τόσο συνήθεις στην προ κορωνοϊού εποχή.

Τέτοιες Αυτό το καλοκαίρι μπορούμε να ξαναζήσουμε τις ίδιες  ξέγνοιαστες  και όμορφες στιγμές. Ο εμβολιασμός  κατά του κορωνοϊού αποτελεί το «κλειδί» για την επιστροφή στην κανονικότητα, που είναι γεμάτη με αγαπημένα πρόσωπα και με στιγμές χαλάρωσης.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Olivier Veran,προέβη σε δήλωση την Παρασκευή.

Ουσιαστικά, η παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού, στη Γαλλία, αντιπροσωπεύει τώρα περίπου το ένα τρίτο των κρουσμάτων.  

Αναλυτικότερα, , ο Γάλλος υπουργός Υγείας υπογράμμισε το ακόλουθο: «Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος η επιδημία να επανέλθει φέτος το καλοκαίρι στη Γαλλία».Παράλληλα  ο Veran  παρότρυνε τους Γάλλους να κάνουν το εμβόλιο.

Νεότερα Άρθρα

Eurovision: Η Ανδρομάχη και το «Ela» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση

Her News

Ευλογιά των πιθήκων: Tο πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα – Πως είναι ο 59χρονος ασθενής

Her News

Adele: Αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια – «Μου σήκωσαν ολόκληρο το σώμα από το πάτωμα»

HerNews ka