HerNews.gr
Beauty

Φριζάρισμα & καλοκαίρι

Καλοκαιράκι και θέλεις να βγεις για ένα κοκτέιλ. Το μοναδικό σου πρόβλημα; Το φριζάρισμα των μαλλιών και οι ατίθασες τρίχες. Μην πτοείσαι. Δεν πειράζει. Σου έχουμε την λύση!

Μην λούζετε συχνά τα μαλλιά σας

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο είναι πιο εύθραυστα και το καθημερινό λούσιμο μπορεί να χειροτερεύσει το πρόβλημα στο φριζάρισμα. Μην λουστείτε για 1-2 μέρες για να δώσετε στις τρίχες σας λίγη ηρεμία. Το σαμπουάν μπορεί να εξαλείψει τα φυσικά έλαια της τρίχας, κάτι που δεν θέλουμε να συμβαίνει το καλοκαίρι. Extra tip: Πριν το λούσιμο, εφαρμόστε conditioner από το μέσο της τρίχας προς τις άκρες.

Ενυδατώστε συχνότερα τα μαλλιά σας

Από τα πιο σημαντικά είναι η ενυδάτωση των μαλλιών. Μετά από κάθε λούσιμο με το σαμπουάν και με τα μαλλιά σας ακόμα νωπά, περάστε ένα conditioner με πολύ ενυδατικές ουσίες. Μπορείτε επίσης κάθε δύο εβδομάδες να εφαρμόζετε μια ενυδατική μάσκα και αφήστε τη να δράσει καλά.

Προστατεύστε τις άκρες των τριχών

Εμποδίστε το φριζάρισμα και προσέξτε τις άκρες των τριχών θα σας με προϊόντα όπως έλαια. Επειδή είναι πιο πορώδεις από την υπόλοιπη τρίχα και απορροφούν πιο γρήγορα το έλαιο. Εφαρμόστε το έλαιο 2-3 εκατοστά από την άκρη των μαλλιών σας, στη συνέχεια, κατεβάστε τα δάχτυλά σας προς τα κάτω και “κλείστε” μέσα στις παλάμες σας τις άκρες. Φριζάρισμα τέλος!

Με αυτά τα πολύ απλά πράγματα θα δείτε ότι το φριζάρισμα θα αποτελέσει παρελθόν και τα μαλλιά σας θα είναι υγιεί και ομορφότερα!

Νεότερα Άρθρα

Copper Glam: Το ιδανικό μακιγιάζ για το βράδυ των Χριστουγέννων

HerNewskl

Selena Gomez: Υιοθέτησε το vanilla blonde και της ταιριάζει πάρα πολύ!

HerNewskl

Γιατί τα μαλλιά σας χρειάζονται το θαλασσινό νερό;

Her News