HerNews.gr
CELEBRITIES

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: “Δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα από ηθοποιούς”

Η Μαρία Ιωαννίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not και τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

Η ηθοποιός τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης που είναι κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες είχε μια “περίεργη αδυναμία για τις γυναίκες”.

Ακόμα, αποκάλυψε πως και η ίδια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου είπε:

«Με μάλωσαν! Εκ των υστέρων δέχτηκα κάποια τηλεφωνήματα… απειλητικά. “Γιατί τα λες όλα αυτά; Γιατί στηρίζεις;”. Τίποτα δεν στηρίζω! Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε πένθος! Πενθούμε τον καλλιτέχνη και τον σπουδαίο ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε! Τιμωρήθηκε! Γιατί αυτός ο διχασμός; Κάποιοι συνάδερφοι με πήραν 2-3 και μου λένε να τον θάψουμε… Μα θαμμένος είναι! Αλλά, ωστόσο, δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Παιδιά είστε τρελοί;»

Η Μαρία Ιωαννίδου συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έχουν ψυχή; Πού θα πάει αυτό το παιδί; Πώς θα ζήσει; Πώς θα επιβιώσει με αυτό το όνομα; Ο Πέτρος Φιλιππίδης δυστυχώς είναι ασθενής, θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες. Με το κύρος του και τη σχετική του γοητεία… Εμένα με πονάει.»

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε φλερτάρει και την ίδια:

«Με είχε φλερτάρει, του άρεσα. Όχι με επιθετικούς τρόπους. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει. Είχα και εγώ τον τρόπο μου. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά».

Νεότερα Άρθρα

H super Κική βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl

Κάμερον Ντίαζ: «Θέλω να φτάσω τα 110 για να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»

Her News

Νικηφόρος: “Λίγο πολύ πάντα κάποιος που είναι πιο δυνατός από εμάς θα μας επιβάλλει πράγματα”

HerNewskl