HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας: Να τους αγαπάμε!

Η Διεθνής Ημέρα Φιλίας καθιερώθηκε το 2011 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ  και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Ιουλίου.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς η φιλία είναι η πιο αγνή μορφή αγάπης που μπορούμε να έχουμε στην ζωή μας. Χωρίς τις υποχρεώσεις που έχουμε με τους συγγενείς, χωρίς το πάθος που μπορεί να νιώθουμε για τον εκάστοτε ερωτικό σύντροφο, οι φίλοι δεν έχουν κανένα άλλο φίλτρο παρά μόνο ότι τους συμπαθούμε πολύ και περνάμε καλά.

Η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό και χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φίλους, χωρίς να έχει κάποιον για να πει τα προβλήματα του.

Με τους φίλους μας είμαστε αληθινοί (τουλάχιστον έτσι πρέπει), να νιώθουμε ο εαυτός μας να μην κρυβόμαστε και φυσικά να τους εμπιστευόμαστε.

 

 

Στο σημείο αυτό είναι πολύ σημαντικό να διαχωρίσουμε τους πραγματικούς αληθινούς μας φίλους, από τον κοινωνικό περίγυρο.

Η φιλία όπως και όλες οι σχέσεις πρέπει να δοκιμάζονται και να δείχνουν στο πέρασμα του χρόνου αν ήταν πραγματικές. Η φιλία για να μπορεί να υπάρξει θα πρέπει να είναι αμφίδρομη. Αλλιώς δεν είναι δυνατή. Αν θεωρείς κάποιον πολύ φίλο σου, ενώ εκείνος όχι, τότε η φιλία σας δεν μπορεί να έχει την δυναμική που την κάνει πραγματική.

Η φιλία είναι ιερή, έλεγαν οι παλαιότεροι. Στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο σπάνια. Προσοχή λοιπόν στις επιλογές μας, γιατί τελικά η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περάσουμε με λάθους ανθρώπους.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Νεότερα Άρθρα

Μην βγεις ραντεβού μαζί του αν….

Her News

Μπορώ να νοιαστώ χωρίς να επηρεαστώ;

Her News

Σχέσεις: Αφού τον αγαπάω γιατί τσακωνόμαστε;

Her News