HerNews.gr
DECORNEWS

Βάσεις – έργα τέχνης για την τηλεόραση μας

Αφού η τηλεόρασή σου αναπόφευκτα θα γίνει μέρος της διακόσμησης του χώρου, γιατί να μην της δώσεις λίγη παραπάνω φινέτσα ώστε να ταιριάξει καλύτερα;

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Φυσικά, με μια βάση στήριξης. Οι βάσεις τοποθετούνται σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο κι έτσι μπορείς να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για το χώρο σου και να βελτιώσεις τόσο την αισθητική του όσο και την πρακτικότητα – μια βάση μπορεί να βοηθήσει πολύ στο πώς παρακολουθείς τηλεόραση και να σε γλιτώσει από άλλες διαμορφώσεις του χώρου ή των επίπλων. Για να μην ψάξεις πολύ, παραθέτουμε μερικές ιδέες του πώς μπορούν να ταιριάξουν στον χώρο.

Διακόσμησε τον τοίχο σου, με την τηλεόρασή σου!

Καμιά φορά, βολεύει περισσότερο από κάθε έπιπλο η τοποθέτηση της τηλεόρασης επάνω στον τοίχο, απελευθερώνοντας το χώρο για να τοποθετήσεις οτιδήποτε άλλο θελήσεις ή να τον αφήσεις εντελώς κενό χωρίς να έχεις το φόβο κάποιος να ρίξει την τηλεόραση. Με μια επιτοίχια βάση, κερδίζεις σταθερότητα και ασφάλεια, εξοικονομείς χώρο και παράλληλα ενδεχομένως κερδίζεις σε ευελιξία – ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις.

Φτιάξε μια… οικιακή πινακοθήκη!

Ίσως δε θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο, ίσως αλλάζεις συχνά διαρρύθμιση στο χώρο… ή μήπως πάντα πίστευες πως η τηλεόρασή σου μπορεί να μοιάζει με έργο τέχνης στο σαλόνι σου; Σε κάθε μια από τις τρεις περιπτώσεις,  υπάρχει η πρόταση για τις βάσεις δαπέδου TurboX Floor, οι οποίες θα σου φανούν ιδανικές.

Εκ πρώτης όψεως, θα μπορούσε να τις παρομοιάσει κανείς με καβαλέτο για πίνακα, πάνω στο οποίο κάθεται η τηλεόρασή σου – η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ. Η τηλεόραση δεν κάθεται απλώς πάνω στη βάση αλλά βιδώνει πάνω σε ειδικά σχεδιασμένα αλουμίνια στήριξης, όπου παραμένει με ασφάλεια και δεν υπάρχει φόβος να πέσει ακόμη και κατά τη μεταφορά της βάσης.

 


©Press
Η στήριξη της τηλεόρασης σε βάση που θυμίζει καβαλέτο, είναι μια άκρως artistic επιλογή! Ειδικά αν είσαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης, τώρα ξέρεις ακριβώς πως να τη διακοσμήσεις.

Νεότερα Άρθρα

Ανακαίνιση σπιτιού: Μη πέσεις σε αυτές τις παγίδες

Her News

Οι 8 πιο συχνές ερωτήσεις για τα φυτά – Μάθε πως θα αποκτήσεις τον τέλειο κήπο!

Her News

Κλαίρη Δημοπούλου: Μινιμαλισμός και καλαισθησία στο YouTube

Her News b