HerNews.gr
Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του Σπύρου Φωκά

Η σύζυγος του ηθοποιού Σπύρου Φωκά ευχαρίστησε, μέσω ανάρτησης στο Facebook, το πρωθυπουργικό γραφείο και τον διευθυντή του, Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Σταμάτη, οι οποίοι φρόντισαν να ενεργήσουν για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σπίτι τους, η οποία είχε διακοπεί λόγω οφειλών στη ΔΕΗ.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού  Γρηγόρη Δημητριάδη και τον ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Σταμάτη.

Πριν από κάποιες ημέρες, η οικογένεια και οι φίλοι του ηθοποιού Σπύρου Φωκά, είχαν εκπέμψει SOS, καθώς κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, διαπίστωσε πως είχε κοπεί το ρεύμα  λόγω μεγάλων οφειλών, με συνέπεια να καταστραφούν φάρμακα που βρίσκονταν στο ψυγείο.

Σήμερα, έχει γίνει ήδη επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης, ενώ έχει ρυθμιστεί και αποπληρώνεται το ληξιπρόθεσμο χρέος στη ΔΕΗ. Μάλιστα, τον γνωστό ηθοποιό έχει επισκεφτεί στο σπίτι του, στην Κόρινθο, για το συγκεκριμένο θέμα και ο κ. Σταμάτης.

Νεότερα Άρθρα

Το νέο σποτ του ΚΚΕ: «Με καρδιά, με μυαλό, για ΚΚΕ πιο δυνατό»

Her News

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» λέει πατέρας 28χρονης αγνοούμενης

Her News

Καιρός: Βροχερός με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο σήμερα

Her News b