HerNews.gr
Social News

Beyonce: Η super star “B” έγινε 40 και τις ευχήθηκαν όλες οι διασημότητες

Η super star  Beyonce  έκλεισε τα 40.  Η βασίλισσα της RnB γεννήθηκε σαν χθες,  4 Σεπτεμβρίου του 1981 στο Τέξας. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε το πραγματικό της ταλέντο. Πλέον δεν θεωρείται απλά μια τραγουδίστρια, αλλά πρότυπο για πολλά κορίτσια σε όλο τον πλανήτη. Η ίδια έχει τρία παιδιά με τον σύζυγό της Jay Z.

Το περιοδικό Harper’s Bazaar για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της Beyonce, αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό του. Καθως έκανε και εκτενέστατη συνέντευξη στην super star “Β”.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό δεν περιορίστηκε εκεί. Πλήθος καλλιτεχνώ, γνωστοί σε όλο τον κόσμο,  έσπευσαν να ευχηθούν χρόνια πολλά στην Beyonce με ένα τετράλεπτο βίντεο όπου δημοσιεύθηκε στο Instagram. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Από την διασημη Όπρα Γουίνφρεϊ μέχρι την Miss Piggy και από τον Εντ Σίραν μέχρι την Ρις Γουίδερσπουν και την – ξανθιά πλεον – Μπίλι Έλις, φίλοι και γνωστοί της Beyonce εύχονται χρόνια πολλά στη μοναδική τραγουδίστρια και περφόμερ. Εκτός απ όλα αυτά ειναι ένα σύμβολο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και η μουσική και το ταλέντο της έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

 

Happy Birthday B! 

Νεότερα Άρθρα

Σαν παραμύθι: To viral βίντεο απο το μαγικό τοπίο της Φλώρινας

Her News

Βέφα Αλεξιάδου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Η φωτογραφία που ανήρτησε

HerNews ka

Eva Mendes: Στην Ελλάδα για διακοπές – Το βίντεο που δημοσίευσε

HerNews ka