HerNews.gr
Social News

Σαν παραμύθι: To viral βίντεο απο το μαγικό τοπίο της Φλώρινας

Εδώ και μέρες πολλές περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά και μας χαρίζουν μοναδικές εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι. Η Φλώρινα και οι γύρω περιοχές είναι χιονισμένες και έχουν μετατραπεί σε ένα υπέροχο τοπίο. Οι ομορφιές της Ελλάδας και το χειμώνα είναι μαγικές!

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει το χιονισμένο τοπίο στο Πισοδέρι Φλώρινας.

Ο χρήστης @stef_greece μοιράστηκε το υπέροχο βίντεο στο TikTok του και το είδε να γίνεται viral καθώς ήταν πολλές οι σελίδες στα social media που το αναπαρήγαγαν. Το βίντεο των 11 δευτερολέπτων έχει ξεπεράσει τις 1,3 εκατ. προβολές.

«Winter in Greece» και «Σαν παραμύθι», γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο ο TikToker και travel photographer που μοιράζεται συχνά τέτοια υπέροχα βίντεο από τις γύρω περιοχές.

Σε αυτό το viral video απο το μαγικό τοπίο στη Φλώρινα, τον βλέπουμε να κάνει βόλτα με το αμάξι, μέσα στο χιονισμένο τοπίο, με τα δέντρα να είναι ολόλευκα από το χιόνι.

Οι μαγευτικές αυτές εικόνες έρχονται απο την ορεινή Βόρεια Ελλάδα που είναι πανέμορφη και τον χειμώνα με υπέροχα τοπία, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πολυτελή χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας.

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Απολαμβάνει τις βουτιές της, λίγο πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Her News

Βίκυ Καγιά: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται! Όλες οι λεπτομέρειες

Her News b